Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Διαβάστε στο «10» την κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ για το παιχνίδι με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ νίκησε την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ με 2-0, για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, χάρη στα γκολ των Πόνσε και Λιβάγια. Διαβάστε στο «10» την κριτική των ποδοσφαιριστών της Ενωσης για το παιχνίδι με τους Ακρίτες.

Βασίλης Μπάρκας: Χρειάστηκε σε μία φάση. Οπως συμβαίνει συνήθως στις μεγάλες ομάδες. Απόψε ανταποκρίθηκε. Στο 59’ απέκρουσε το τετ α τετ με τον Μπρίτο και κράτησε το 1-0. Πολύ σημαντική επέμβαση.

Μιχάλης Μπακάκης: Είχε δυνάμεις και επιθετικά και αμυντικά, παρά τα συνεχή παιχνίδια που παίζει το τελευταίο διάστημα. Θέλει ανάσες πάντως για να ξαναβρεί τον εαυτό του.

Νίκλας Χουλτ: Δεν πάτησε… γκάζι στο ματς με την Ξάνθη. Και αυτό ίσως είναι αποτέλεσμα ότι δεν έχει σταματήσει να παίζει το τελευταίο διάστημα.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Καθαρό μυαλό, ψυχραιμία. Αυτά ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του Ουκρανού στην άμυνα όποτε χρειάστηκε. Αν ήταν και πιο προσεκτικός στα στημένα, θα ήταν και σκόρερ.

Μάριος Οικονόμου: Δίπλα στον Τσιγκρίνσκι έδειξε πιο ήρεμος απόψε. Και έδειξε κυρίως αυτά που θέλει ο Ουζουνίδης. Διάβασμα του παιχνιδιού από πίσω και των φάσεων του αντιπάλου. Και αυτό έκαναν πολλές φορές.

Αλεφ: Ξεκίνησε με λάθη στο α’ ημίχρονο. Δεν κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της ΑΕΚ, παρότι είχε διάθεση και τρεξίματα. Θα τον βοηθήσει πολύ και αυτή η συμμετοχή με σκοπό να ωριμάσει και να δεθεί με την ομάδα.

Κώστας Γαλανόπουλος: Καλύτερος και πιο νευρικός σε σχέση με τον Αλεφ. Στο 6’ είχε ένα σουτ με θράσος και αυτό πρέπει να το βάλει στο παιχνίδι του. Ωριμάζει παιχνίδι με το παιχνίδι και η ειδική διαχείριση

Πέτρος Μάνταλος: Είχε μεγάλες ελευθερίες στο παιχνίδι του, καθώς ο Κλωναρίδης έκανε συνεχώς κινήσεις και έτσι έβρισκε χώρους. Εδειξε μεγάλη διάθεση, παρήγαγε, βοηθούσε και στα χαφ και γενικά ήταν καλός στο ρόλο του συνδετικού κρίκου και πολύτιμος σε μια νίκη που έπρεπε να έρθει με κάθε τρόπο.

Λούκας Μπογέ: Ξεκίνησε βασικός και στο αριστερό άκρο. Δεν κατάφερε να βρει συνεργασίες με τους συμπαίκτες του, παρότι έχει δεδομένη ποιότητα. Πρέπει επειγόντως να βρει ρυθμό στο παιχνίδι του.

Βίκτωρ Κλωναρίδης: Είχε διάθεση και… κάψα για να παίξει βασικός μετά από καιρό. Βρήκε την ευκαιρία και την άρπαξε. Έκανε κάτι που έλειπε τόσο καιρό. Το πρέσινγκ ψηλά, η ταχύτητα που μπορεί να κάνει ζημιά… Εφτιαξε την φάση για το 1-0, ενώ είχε και αυτός την στιγμή του για γκολ στο 33′, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας της Ξάνθης ήταν αυτός που έσωσε την κατάσταση.

Εζεκίελ Πόνσε: Ο Αργεντινός σέντερ φορ πρέσαρε παντού, κυνηγούσε όλες τις φάσεις και ήταν και μέσα σ’ όλες τις φάσεις. Μάλιστα εκτός από το γκολ, έχασε και ευκαιρία να σκοράρει και πάλι στο 27′, αλλά του είπε ο «όχι» ο Ζίβκοβιτς. Πολύ καλός απόψε.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Μάρκο Λιβάγια:Μπήκε στο τελευταίο μισάωρο και αποφάσισε να δείξει ότι είναι ο γνωστός… Λιβάγια. Πέρασε στην θέση του 64’ και είχε μεγάλη όρεξη. Αμέσως έκανε ένα σουτ από μακριά και ένα ωραίο γυριστό, στα οποία ο Ζίφκοβιτς επενέβη. Στο 70’ είχε δοκάρι με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, ενώ στο 2-0 «τσίμπησε» την μπάλα όσο χρειαζόταν για να περάσει τον αντίπαλο του και «έσκαψε» για το γκολ.

Χρήστος Αλμπάνης: Εφτασε αρχές Δεκεμβρίου για να κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα! Μπήκε στο 78’ και σε μια φάση που βρέθηκε απέναντι από τον Ζίφκοβιτς, δίστασε να πλασάρει, παρά μόνο επέλεξε να δώσει πάσα χωρίς επιτυχία.

Γιώργος Γιακουμάκης: Μπήκε στο 84’ αντί του Πόνσε, δίχως να καταφέρει να δείξει πολλά.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ