Διπλό του Κονέ μέσα στο Open

Διπλό του Κονέ μέσα στο Open

«Με προσβάλει ο Βιεϊρίνια», είπε ο διεθνής άσος για τις δηλώσεις του Πορτογάλου περί κλοπής του περσινού πρωταθλήματος και πρόσθεσε: «Ο Ίβιτς έκανε τον πεθαμένο στη Λεωφόρο».

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Open αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο η ΑΕΚ κατέκτησε το περσινό πρωτάθλημα, κάνοντας λόγο για κλοπή.

Τα λόγια του Πορτογάλου μπακ του Δικεφάλου δεν έμειναν αναπάντητα από τον Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος έδωσε το «παρών» στην τηλεοπτική εκπομπή του Open «Total Football». Ο διεθνής μέσος, ο οποίος πέρσι κατέκτησε τον τίτλο με την ΑΕΚ, τόνισε ότι τα λεγόμενα του Βιεϊρίνια προσβάλουν τον ίδιο και τους πρώην συμπαίκτες του, οι οποίοι κοιμήθηκαν με πέντε βαθμούς διαφορά και ξύπνησαν με δύο βαθμούς διαφορά. Παράλληλα, τόνισε ότι ο αγώνας με τον Δικέφαλο στην Τούμπα έπρεπε να πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, αλλά αντ’ αυτού έγινε κανονικά με κόσμο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Εμένα με προσβάλει αυτό που είπε ο Βιεϊρίνια. Εγώ δεν έκλεψα κανένα πρωτάθλημα. Εγώ την ημέρα του αγώνα κοιμήθηκα με 5 βαθμούς διαφορά και ξύπνησα με δύο. Θα παίζαμε ένα ματς χωρίς φιλάθλους και ξυπνάω με μία Τούμπα που είχε sold out. Έκανε λάθος ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ το πλήρωσε και έχασε το πρωτάθλημα».

Επίσης, ερωτηθείς για το αν οι ομάδες πρέπει να παίρνουν τους βαθμούς  στο γήπεδο, εξαπέλυσε επίθεση στον ΠΑΟΚ, λέγοντας: «Το ίδιο πράγμα που έκανε ο ΠΑΟΚ με τον Ίβιτς. Έκανε τον πεθαμένο. Εγώ είμαι την άποψης να τιμωρείται η ομάδα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ