«Ο ΠΑΟΚ παραμένει πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα»

«Ο ΠΑΟΚ παραμένει πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα»

Ο Πάρης Ανδράλας έκανε δηλώσεις για την ήττα του ΠΑΟΚ από την Τσέλσι αλλά και για τον στόχο της κατάκτησης του ελληνικού πρωταθλήματος

Ο Πάρης Ανδράλας μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι και διαφώνησε με τις επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου στο σχήμα που κατέβασε. Ο παλαίμαχος άσος του Δικέφαλου με δηλώσεις του στο «Metropolis 95.5» επισήμανε ότι ο ΠΑΟΚ έχει ως πρωταρχικό στόχο το πρωτάθλημα.

Για το παιχνίδι του Λονδίνου είπε: «Το ματς με την Τσέλσι τελείωσε νωρίς. Ο Λουτσέσκου κατέβασε ένα βαρύ σχήμα που δεν είχε ταχύτητα. Έχει δώσει βαρύτητα στο να πάρει το πρωτάθλημα που είναι πιο σημαντικό από την Ευρώπη. Εκεί αργά ή γρήγορα θα αποκλειστείς. Καλό είναι ότι υπάρχουν ελπίδες αλλά το σχήμα έδειχνε μια ομάδα βαριά.

Έβαλε τον Χατσερίντι ο οποίος χαμηλά και σε ανοιχτό γήπεδο έχει πρόβλημα. Δεν υπήρχε ταχύτητα για να κοντράρει την Τσέλσι. Εάν μπω στο μυαλό του Λουτσέσκου ήθελε να πάει το παιχνίδι σε πιο χαμηλό ρυθμό και να κρατήσει τη μπάλα με τον Πρίγιοβιτς. Ήθελε να πάει το παιχνίδι σε πιο χαμηλό τέμπο.

Ακόμη και έτσι ο ΠΑΟΚ μπορεί να περάσει από τον όμιλο. Εάν κυλήσουν όλα φυσιολογικά την τελευταία αγωνιστική, έχει τις δυνατότητες να κερδίσει την Μπάτε και να προκριθεί αφού και η Τσέλσι θα κάνει το αυτονόητο με τη Βίντι».

Για το εάν περίμενε ότι ο ΠΑΟΚ θα έπαιζε καλύτερα με την Τσέλσι: «Περιμέναμε ότι θα έπαιζε καλύτερα. Βλέπουμε όμως ότι ίσως κάποιοι παίκτες έχουν παίξει λιγότερο. Άλλοι μπορεί να είναι πολύ κουρασμένοι από το καλοκαίρι. Ο προπονητής καθορίζει ποιος θα παίξει. Έχει ρόστερ για να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο και το έχει δείξει σε παιχνίδια ότι έχει την ποιότητα να παίξει».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα είπε: «Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι το πρώτο φαβορί. Δε σας κρύβω ότι είχα καιρό να δω τον Ολυμπιακό είδα ότι έχει ταχύτητα και λύσεις. Του λείπουν τα γκολ και έχει κάποιες αδυναμίες στην άμυνα. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο γεμάτος σαν ρόστερ, έχει δίψα και θέληση για το πρωτάθλημα. Εάν το πάρει θα φύγει ένα μεγάλο βάρος. Το να είσαι πρωταθλητής μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα τα πάντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ