Μάτος: «Να μείνουμε στην κορυφή ως το τέλος»

Μάτος: «Να μείνουμε στην κορυφή ως το τέλος»

Ο Λέο Μάτος βρέθηκε σε εκδήλωση της Νίκης Ευκαρπίας και μίλησε σε μικρά παιδιά για τον ΠΑΟΚ και το ποδόσφαιρο.

Πριν ταξιδέψει ο Λέο Μάτος με την αποστολή του ΠΑΟΚ στη Λαμία για το σημερινό (3/12) ματς, βρέθηκε σε μια γιορτή που διοργάνωσε η Νίκη Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αποθεώθηκε από τους παρευρισκόμενους και κυρίως από τα μικρά παιδιά, μοιράζοντας δεκάδες αυτόγραφα αλλά και βγαίνοντας πολλές φωτογραφίες με μικρούς και μεγάλους.

Οι άνθρωποι της Νίκης Ευκαρπίας του έκαναν δώρο μια φανέλα της ομάδας όπου είχε το όνομά του.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης δέχθηκε πλήθος ερωτήσεων από τους φιλάθλους και μεταξύ άλλων είπε: «Έχουμε ένα ευρωπαϊκό αγώνα μπροστά μας και θέλουμε να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες πρόκρισης που υπάρχουν. Πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε, αλλά θα πρέπει να δείξουμε μέσα στο γήπεδο και ειδικότερα στην έδρα μας ότι είμαστε δυνατοί. Για το πρωτάθλημα υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος και θα πρέπει αγώνα με αγώνα να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας για να μείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας. Μακάρι στο φινάλε να τερματίσουμε πρώτοι».

Όσο για την παρουσία του στην εκδήλωση τόνισε: «Μου θυμίζει που ήμουν μικρός στο Νιτεροϊ στην Βραζιλία. Θα πρέπει να συνεχίζετε όλοι σας (απευθύνθηκε στα μικρά παιδιά) να είστε κοντά στο ποδόσφαιρο. Πιστέψτε το όνειρό σας και κυνηγήστε το».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ