Λουτσέσκου: «Ήταν πέναλτι της Λαμίας, μας διέλυσε στη σύνεχεια ο ρέφερι»

Λουτσέσκου: «Ήταν πέναλτι της Λαμίας, μας διέλυσε στη σύνεχεια ο ρέφερι»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου παραδέχθηκε πως ήταν πέναλτι στη φάση με τον Βιερίνια, ενώ αναφέρθηκε και στις αποφάσεις του Τσαμούρη που ήταν στη συνέχεια εις βάρος της ομάδας του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός με δηλώσεις του αρχικά στάθηκε στη τεράστια όπως την χαρακτήρισε νίκη του ΠΑΟΚ λέγοντας τα εξής: «Ήταν μια τεράστια νίκη, επειδή πιστεύω ότι ήταν το πιο δύσκολο ματς έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση, τρεις σημαντικοί βαθμοί , είναι το τέλος της σεζόν, υπάρχει κούραση ενώ είχαμε ένα κουραστικό ταξίδι από τον Λονδίνο.

Είναι ξεκάθαρο ότι αν θέλουμε τον τίτλο, πρέπει να κάνουμε τέτοιες νίκες, να δείξουμε θέληση και να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για τους τρεις βαθμούς. Υπάρχουν αγώνες που είναι ντέρμπι, όπου η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερη, ωστόσο υπάρχουν και παιχνίδια για τους προπονητές που οι τρεις βαθμοί είναι το πιο σημαντικό. Οι παίκτες μου έδειξαν ότι ήθελαν τους τρεις βαθμούς, είτε έπαιζαν καλά είτε άσχημα».

Για το πέναλτι που ζητάει η Λαμία στην φάση με τον Βιεϊρίνια: «Ήταν πέναλτι για την Λαμία χωρίς να το σχολιάσω παραπάνω. Θα προτιμούσα να δώσει το πέναλτι, γιατί ενδεχομένως στη ροή να κατάλαβε ο ρέφερι ότι ήταν λάθος η απόφαση και μετά μας… διέλυσε! Δυο κίτρινες χωρίς λόγο στον Κάνιας, μια απίστευτη κόκκινη που δεν δόθηκε στον Μπαράλες και στο δεύτερο μέρος ίσως κερδίσαμε μόνο δυο φάουλ».

Για τον Ουάρντα: «Ενδεχομένως θα παίξει και σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Προσπαθούμε πολύ να γίνει ο παίκτης που θα βοηθάει την ομάδα. Είναι σε διαδικασία κατανόησης αυτού που θέλουμε».

Για το γκολ του Βαρέλα αλλά και για το συμβόλαιο του: «Και οι δυο κεντρικοί αμυντικοί μας πάλεψαν σήμερα. Δεν διαχειρίζομαι εγώ αυτή την κατάσταση. Ο Βαρέλα είναι παίκτης σημαντικός, τον θέλω στην ομάδα να συνεχίσει. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει την ομάδα που βρίσκεται καιρό εδώ, θα αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις και πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα».

Για την κατάσταση των Πέλκα – Πασχαλάκη, είπε: «Ο Πέλκας βγήκε εκτός επειδή δεν αισθανόταν καλά. Ταλαιπωρείται από μια ίωση και είχε χάσει αρκετή ενέργεια. Για τον Πασχαλάκη χρειάζεται χρόνος, για να δούμε πως θα είναι τις επόμενες μέρες και είχαμε και την αποβολή του Κάνιας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ