Γκερέρο: «Να είμαστε πρώτοι στο τέλος της σεζόν»

Γκερέρο: «Να είμαστε πρώτοι στο τέλος της σεζόν»

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να είναι πρώτος όταν ολοκληρωθεί η σεζόν σύμφωνα με τον Μιγκέλ Γκερέρο ο οποίος τόνισε ότι έλλειπε από την ομάδα το γρήγορο και εύκολο γκολ

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο σχολίασε τη νίκη της ομάδας του επί του Παναιτωλικού (2-1) μίλησε για το γρήγορο και εύκολο γκολ που λείπει από τους Ερυθρόλευκους αλλά και τον στόχο που είναι το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός επιθετικός του Ολυμπακού στην κάμερα της Nova:

«Πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας, είμαι ευχαριστημένος για τη νίκη μας και γιατί παίξαμε καλά, κερδίσαμε τον Παναιτωλικό και μετά από ένα μήνα είμαι διπλά χαρούμενος που σκοράρω στην επιστροφή μου.  Μας έλειπε από το παιχνίδι μας το εύκολο και γρήγορο γκολ, χαρούμενοι που σκοράραμε δυο γκολ, χαλαρώσαμε πάντως στο δεύτερο μέρος λόγω κούρασης.

Συγκεντρωνόμαστε στη δουλειά μας, στον στόχο μας, να είμαστε πρώτοι στο τέλος της σεζόν. Δουλειά του επιθετικού είναι το γκολ, δημιουργούμε φάσεις πολλές με πολλούς παίκτες, όλοι πρέπει να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να συνεχίσουμε για το στόχο μας, τον τίτλο. Πρέπει να πετυχαίνουμε περισσότερα γκολ, να κερδίζουμε με πιο άνετο τρόπο, για να μην αγχωνόμαστε στο τέλος των αγώνων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ