Με τον Τσαμούρη τα είχε ο Πέλκας

Με τον Τσαμούρη τα είχε ο Πέλκας

Για την φάση του πέναλτι που ζήτησε η Λαμία μίλησε ο Δημήτρης Πέλκας υποστηρίζοντας πως ήταν καθαρό. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε και στη φάση του γκολ από τον Βαρέλα.

Ο Δημήτρης Πέλκας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λαμία, αρχικά ανέφερε τα εξής: «Δεν δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι στη Λαμία αλλά μετά όλα ήταν κατά μας. Αυτό το τρίποντο ήταν σημαντικό για μένα, δείχνει χαρακτήρα… Κάποιες φορές πρέπει να προσαρμόζεσαι και να αλλάζεις το στυλ σου. Το ματς ήταν κατά μας, δεν υπήρχε ρυθμός, υπήρχαν σκληρά μαρκαρίσματα, αλλά το σημαντικό είναι ότι το πήραμε. Σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε, για να μην έχουμε το άγχος, αλλά για μένα το πιο σημαντικό ότι κερδίζουμε».

Για το τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο ο Πέλκας αποκάλυψε τα εξής: «Μπήκαμε μέσα και είπαμε πως δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η εικόνα», ενώ για την ίωση που είχε είπε: «Άντεξα όσο άντεξα με αντιπυρετικά…».

Όσο για την στατική φάση που προήλθε το γκολ, ανέφερε: «Δουλεύουμε πολύ, ο Κριστιάνο Μπάτσι δουλεύει πολύ σε αυτά. Δεν πιστεύω ότι υπήρχε πίεση, ο μέσος όρος της ομάδας είναι ανεβασμένος, ανά τρεις μέρες υπάρχει παιχνίδι, δεν γίνεται όλοι να δίνουν το 100% σε κάθε ματς, άλλοι θα τραβήξουν περισσότερο και άλλοι λιγότερο, το σημαντικό είναι ότι κερδίζουμε και σε μέρες που δεν είμαστε καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ