Δίχτυα στη Σκανδιναβία για «νέο Γιόχανσον»

Δίχτυα στη Σκανδιναβία για «νέο Γιόχανσον»

Στο επίκεντρο η αγορά της Σκανδιναβίας για την ΑΕΚ για την μεταγραφή του χαφ.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από αυτή την εβδομάδα για την ΑΕΚ η μεταγραφή του χαφ που αναζητούν οι Κιτρινόμαυροι ουσιαστικά από το… καλοκαίρι. Η ΑΕΚ κινείται εδώ και αρκετό καιρό στην αγορά για να βρει τον ποδοσφαιριστή που καλύπτει απόλυτα τα «θέλω» του προπονητή και που θα είναι σε θέση να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Έναν παίκτη που θα έρθει για να αποτελέσει σημείο αναφοράς στον άξονα του Δικεφάλου, γεμίζοντας ποιότητα την μεσαία γραμμή των πρωταθλητών.

Η Ένωση έχει καταλήξει σε 2-3 περιπτώσεις παικτών που έχουν τα στοιχεία εκείνα που αναζητά και έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές, ώστε να καταλήξει στον «εκλεκτό». Που σύμφωνα με τις πληροφορίες του «10» είναι πολύ πιθανό να προέρχεται από την αγορά της Σκανδιναβίας. Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι πως η ΑΕΚ έχει εντοπίσει στην εν λόγω αγορά μια περίπτωση χαφ που αυτή τη στιγμή βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της. Αν όχι και στην κορυφή της.

Πρόκειται για μέσο που συνδυάζει ποιότητα με δυναμισμό και έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί τόσο ως «κόφτης» όσο και ως «8άρι». Με τα στοιχεία του να θυμίζουν σε ένα βαθμό εκείνα του Γιάκομπ Γιόχανσον! Η εν λόγω υπόθεση «δουλεύεται» από την ΑΕΚ εδώ και λίγο καιρό, μαζί με τις υπόλοιπες που είναι στη λίστα του Δικεφάλου. Με στόχο ακόμα και εντός της εβδομάδας να υπάρξουν εξελίξεις, προκειμένου το θέμα του χαφ να κλείσει, με την Ένωση να αποκτά τον παίκτη-ορχήστρα που θέλει για τον άξονά της και να προχωρά για τις υπόλοιπες κινήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ