Παναθηναϊκός : Αν δεν τον… σκοτώσεις θα το μετανιώσεις

Παναθηναϊκός : Αν δεν τον… σκοτώσεις θα το μετανιώσεις

Σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν αντιληφθεί ότι αν δεν βγάλεις νοκ άουτ τον Παναθηναϊκό θα σταθεί στα πόδια του και θα σε πληγώσει.

Ο Σάββας Παντελίδης λίγες μέρες πριν την ονομαστική του εορτή έβλεπε να ξετυλίγεται μπροστά του το καλύτερο δώρο. Δεύτερη σερί νίκη στον πάγκο του Άρη. Πρώτη σε εντός έδρας ματς και πρώτη επίσης για την ομάδα του κόντρα σε μεγάλο αντίπαλο, έπειτα από τις ήττες με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ.

Τελικά εκτυλίχθηκε το ίδιο έργο με την Τρίπολη. Εκεί όντως ο Αστέρας ήταν καλύτερος. Ο Άρης ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όχι. Κι ας έβγαλε σπουδαίες φάσεις. Μία με Ντιγκινί, Γιουνές και το δοκάρι του Βέλεθ. Ο Παντελίδης δεν θα θέλει ούτε ζωγραφιστό να βλέπει τον Χατζηγιοβάνη. Στην Τρίπολη ο Μυτιληνιός εξτρέμ κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε ο Μακέντα, στο «Κλ. Βικελίδης» εκτέλεσε α λα Πανένκα το πέναλτι στο τελευταίο δευτερόλεπτο και μετέτρεψε την χαρά των κιτρινόμαυρων σε πίκρα.

Δύο φορές ο Παντελίδης, αντιλήφθηκε ότι τον φετινό Παναθηναϊκό αν δεν τον βγάλεις νοκ άουτ θα σταθεί στα πόδια του και τότε αντίο νίκη. Μόνο ο ΠΑΟΚ έχει βάλει δύο γκολ στον Παναθηναϊκό. Και πήρε τη νίκη. Ήταν και η μοναδική ήττα του «τριφυλλιού», που έχει σπάσει τα κοντέρ της μαχητικότητας, της επιμονής του πείσματος. Ο Άρης και ο Αστέρας Τρίπολης, είχαν την ευκαιρία να τον σκοτώσουν στη διάρκεια του αγώνα. Δεν το έκαναν και το μετάνιωσαν.

Στην πρεμιέρα η Ξάνθη υποτάχθηκε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν το πλήρωσε. Τη στιγμή που ανέβηκε στο δεν έκανε τις φάσεις για να προηγηθεί. Τις βρήκε ο Παναθηναϊκός κι αντίο ζωή. Η Λαμία βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε να απαντήσει στο πρώτο ημίχρονο. Το ματς είχε φτάσει στο 70’. Η Λαμία απλώς κρατούσε το «Χ» . Δεν έκανε την ανατροπή και φυσικά ηττήθηκε. ΑΕΛ, Λεβαδειακός δεν κατάφεραν να προβάλλουν αντίσταση, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος προηγήθηκε με επιθετικό φάουλ, διαπίστωσε ότι ένα γκολ δεν είναι αρκετό…

Ακολούθησε το ματς στην Τρίπολη και μετά ο Πανιώνιος. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλά και μετά το 20’ ο Πανιώνιος ανέβηκε και είχε προϋποθέσεις για γκολ. Δεν το βρήκε ούτε αυτός και φυσικά η κατάληξη με το γκολ του Χατζηθεοδωρίδη γνωστή. Στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε, με την ΑΕΚ δεν μπόρεσε να κάνει γκολ τις φάσεις που πραγματοποίησε, αλλά δεν απειλήθηκε κιόλας. Στο Φάληρο το έργο γνωστό. Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο, δεν προηγήθηκε ούτε αυτός για να δυσκολέψει τη ζωή των «πρασίνων» και τελικά έτρεχε και δεν έφτασε στη νίκη.

Τυχεροί οι Πειραιώτες που γλίτωσαν και τον βαθμό. Ο Απόλλων τη στιγμή που άρχισε να πατάει καλά και απείλησε δύο φορές, δέχθηκε γκολ νωρίς και γνώρισε τη συντριβή. Μέχρι το θρίλερ με τον Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ