Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος πέτυχε την 11η νίκη του σε 12 αγώνες πρωταθλήματος κερδίζοντας με 1-0 μέσα στη Λαμία.

Πασχαλάκης: Έκανε μια φοβερή απόκρουση στο φινάλε του πρώτου ημίχρονου στο φάουλ του Μπερτόλιο. Είχε μια δεύτερη πολύ καλή επέμβαση σε τετ-α-τετ με τον Επστάιν. Στα τελευταία 20 λεπτά έπαιξε τραυματίας και συνολικά είχε πολύ καλή απόδοση.

Μάτος: Δεν ήταν κακός, αλλά και πάλι δεν έπιασε τοπ απόδοση. Προσπάθησε να δείξει περισσότερο προσοχή στα ανασταλτικά του καθήκοντα και τα πήγε καλά σε αυτόν τον τομέα.

Βιεϊρίνια: Είχε θέματα ανασταλτικά στο ξεκίνημα του ματς, καθώς δεν έπαιρνε βοήθειες από τον Μπίσεσβαρ. Μετά ανέβασε την απόδοσή του και είχε θετική παρουσία.

Βαρέλα: Ο Τσαμούρης τον τρέλανε όταν τον χρέωσε ένα επιθετικό φάουλ στον Βασιλαντωνόπουλο, χωρίς να τον έχει ακουμπήσει καν! Εκεί δέχθηκε άδικα κίτρινη για διαμαρτυρία. Πέτυχε το γκολ που ήταν πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ και έκανε συνολικά καλό παιχνίδι.

Κρέσπο: Είχε καλή παρουσία, όπως όλη τη σεζόν, παίζοντας με σταθερότητα και χωρίς λάθη στην άμυνα του ΠΑΟΚ.

Κάνιας: Ο Τσαμούρης τον αδίκησε κατάφωρα. Δέχθηκε εντελώς άδικα μια κίτρινη στο πρώτο ημίχρονο για διαμαρτυρία μετά από ανύπαρκτο φάουλ και αποβλήθηκε επίσης άδικα με ανύπαρκτη 2η κίτρινη σε θέατρο του Δημούτσου. Αγωνιστικά έκανε καλό παιχνίδι με πολλά τρεξίματα.

Μαουρίσιο: Είναι εντελώς εκτός ρυθμούς μετά τον τραυματισμό του. Παίζει νωθρά και αργά, καθυστερεί να μπει στις φάσεις και να μοιράσει το παιχνίδι και δεν πατάει ακόμη καλά.

Πέλκας: Είχε ορισμένες καλές στιγμές, είχε την ασίστ με εκτέλεση φάουλ στο γκολ του Βαρέλα, αλλά μετά από τέσσερις μήνες μέσα στην τρέχουσα σεζόν, ακόμη ψάχνει τον περσινό καλό του εαυτό. Αυτό που του λείπει έως τώρα σε σχέση με πέρυσι είναι περισσότερο ουσία. Διάθεση έχει, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτή.

Λημνιός: Δεν του πήγε το παιχνίδι. Μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι στην Ξάνθη στη Λαμία ήταν μέτριος και χωρίς καλά τελειώματα σε 2-3 περιπτώσεις που μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα.

Μπίσεσβαρ: Είχε τις καλές του στιγμές, ένα καλό και επικίνδυνο σουτ, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν μέτριος όπως όλη η ομάδα. Ο ΠΑΟΚ περιμένει το κάτι παραπάνω από αυτόν και δεν το έδωσε.

Πρίγιοβιτς: Άφαντος στο πρώτο ημίχρονο (δεν τροφοδοτήθηκε κιόλας), είχε μια καλή στιγμή στην επανάληψη αλλά έχασε μεγάλη ευκαιρία και μετά έγινε αλλαγή όταν ο ΠΑΟΚ έμεινε με 10 παίκτες. Δεν ήταν καλό παιχνίδι ούτε γι’ αυτόν.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Ουάρντα: Μπήκε στο 53’ στη θέση του Μπίσεσβαρ. Όταν ο ΠΑΟΚ έμεινε με 10 παίκτες, προσπάθησε να κρατήσει την μπάλα περισσότερο από όλους και τα πήγε αρκετά καλά σε αυτόν τον τομέα.

Βέρνμπλουμ: Μπήκε στο 64’ στη θέση του Πρίγιοβιτς. Δε φάνηκε ιδιαίτερα, αλλά βοήθηκε τον ΠΑΟΚ να κρατήσει το υπέρ του 1-0 ως το τέλος.

Ακπόμ: Μπήκε στο 72’ στη θέση του Πέλκα. Δε φάνηκε στον χρόνο που έπαιξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ