Μιχαηλίδης: «Ο ΠΑΟΚ φαβορί για τον τίτλο»

Μιχαηλίδης: «Ο ΠΑΟΚ φαβορί για τον τίτλο»

Ο συνεργάτης του Μάκη Χάβου στη Λαμία μίλησε για τη φετινή προσπάθεια του Δικέφαλου.

Ο Μπάμπης Μιχαηλίδης έχει περάσει από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, κυρίως ως συνεργάτης διαφόρων προπονητών. Τώρα είναι συνεργάτης του Μάκη Χάβου στη Λαμία, την οποία κέρδισε δύσκολα χθες (3/12) ο Δικέφαλος.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο «Metropolis 95.5» για τον φετινό ΠΑΟΚ αλλά αρχικά κλήθηκε να σχολιάσει τις αποφάσεις του διαιτητή Τσαμούρη και είπε: «Πάντοτε θα γίνονται αναφορές σε ευνοημένους και δυσαρεστημένους. Πήρε κάποιες αποφάσεις ο διαιτητής. Αυτά συμβαίνουν σε ένα παιχνίδι. Θα σταθούμε στην ουσία που είναι το παιχνίδι και όχι στη διαιτησία».

Για τη φάση του Μπαράλες με τον Πασχαλάκη: «Ο Μπαράλες είναι ένα παιδί που δε θα έκανε κάτι τέτοιο εσκεμμένα. Το διαβεβαίωσε και ο ίδιος σε συζήτηση μας σήμερα. Η ενέργεια είναι αντιαθλητική, απλά τονίζω ότι η πρόθεση του δεν ήταν εσκεμμένη. Δεν είχε πρόθεση, υπήρχε υπέρμετρη προσπάθεια να διεκδικήσει τη μπάλα και τίποτα περισσότερο. Είναι ένας εξαίρετος αθλητής που δεν έχει δώσει δικαιώματα. Ήταν μια άτυχη στιγμή και για τους δύο παίκτες».

Για το γκολ που δέχθηκε η Λαμία: «Είναι μια φάση που μπαίνουν τα γκολ. Μια αδράνεια από τον αμυντικό και η ικανότητα του Βαρέλα έφερε το γκολ».

Για το εάν ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει τον τίτλο φέτος: «Νομίζω ότι έχει όλες τις προϋποθέσεις από όλες τις πλευρές να πάρει το πρωτάθλημα. Σαν ομάδα όμως στηρίζεται στις ικανότητες κάποιων παικτών και λιγότερο στη λειτουργία ως ομάδας όπως συνέβαινε πέρυσι. Πιστεύω ότι θα βρει την ταυτότητα της η ομάδα και θα έχει καλύτερη εικόνα. Είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Και ο Ολυμπιακός δείχνει μια καλή λειτουργία και έχει και καλούς παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ