«Ζόρια» για Καμαρά ενόψει Ξάνθης

«Ζόρια» για Καμαρά ενόψει Ξάνθης

Ο Αφρικανός μέσος ένιωσε ένα τράβηγμα στον αγώνα με τον Παναιτωλικό και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς της Κυριακής με την Ξάνθη.

Ατυχος στάθηκε ο Μαντί Καμαρά στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό, καθώς στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου ένιωσε ένα τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο και στο 64’ έγινε αναγκαστική αλλαγή, αφήνοντας τη θέση του στον Μπίμπαρς Νάτχο.

Το πρόβλημα του Αφρικανού μέσου δημιούργησε προβληματισμό στον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του, με τον νεαρό άσο να κάνει πλέον αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς της Κυριακής με την Ξάνθη στα Πηγάδια για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο 21χρονος χαφ, πάντως, στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς γλίτωσε τη θλάση, η οποία θα τον άφηνε για αρκετές ημέρες εκτός προπονήσεων. Βεβαίως, το τράβηγμα που ένιωσε ο Καμαρά στον οπίσθιο μηριαίο θέλει προσοχή και ο Πορτογάλος προπονητής δεν πρόκειται να ρισκάρει να τον χρησιμοποιήσει, αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Τις επόμενες ημέρες ο μέσος από τη Γουινέα θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση με τους Ακρίτες. Αν δεν μπορέσει να δώσει το «παρών» στο ματς στα Πηγάδια θα παραμείνει στην Αθήνα και θα τα δώσει όλα για να προλάβει το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Μίλαν, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ