Επικό τρολάρισμα στη Wikipedia: «Bολεϊμπολίστας ο Βιεϊρίνια»! (pic)

Επικό τρολάρισμα στη Wikipedia: «Bολεϊμπολίστας ο Βιεϊρίνια»! (pic)

Δεν έχει τελειωμό το τρολάρισμα στον Πορτογάλο αμυντικό του ΠΑΟΚ, με τους χρήστες του διαδικτύου να ξεσαλώνουν και να αλλάζουν ακόμα και τα στοιχεία του στη Wikipedia.

Το εξόφθαλμο χέρι του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Λαμία έδωσε έμπνευση στους απανταχού «τρολάδες» να δημιουργήσουν επικές φωτογραφίες, μετατρέποντας τον Πορτογάλο αμυντικό του Δικεφάλου από ποδοσφαιριστή σε μπασκετμπολίστα, χορευτή και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς!

Κάποιοι, ωστόσο, δεν έμειναν μόνο στο twitter, αλλά πήγαν ακόμα πιο πέρα το τρολάρισμα. Αν μπει κανείς στη σελίδα του Βιεϊρίνια στη Wikipedia θα διαπιστώσει ότι ο 32χρονος δεν είναι πλέον ποδοσφαιριστής, αλλά βολεϊμπολίστας! «Ο Αντελίνο Αντρέ Βιέιρα ντε Φρέιτας γνωστός ως Βιεϊρίνια είναι βολεϊμπολίστας και αγωνίζεται στην ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ», αναφέρει χαρακτηριστικά το εισαγωγικό σημείο!

Μάλιστα, στην κεντρική φωτογραφία υπάρχει και το σχετικό στοπ καρέ από το χθεσινό ματς με τη Λαμία, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα να κάνει χέρι. Μια παράβαση που είδε όλη η Ελλάδα εκτός από τον διαιτητή, Αλέξανδρο Τσαμούρη. Το κερασάκι στο… τρολάρισμα είναι η λεζάντα που υπάρχει κάτω από τη φωτογραφία, στην οποία αναγράφεται η φράση: «τον κλέβουν». Φυσικά, η συγκεκριμένη φράση είναι για την πρόσφατη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει σε τηλεοπτικό κανάλι και ανέφερε ότι η ΑΕΚ έκλεψε το πρωτάθλημα.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ