Εννέα μήνες εκτός ο Άλτμαν, ετοιμάζεται για το 2019

Εννέα μήνες εκτός ο Άλτμαν, ετοιμάζεται για το 2019

Ο Ισραηλινός συμπλήρωσε εννέα μήνες απουσίας και ουσιαστικά θα τον δούμε με το νέο έτος.

Ο Όμρι Άλτμαν δεν κλήθηκε στην αποστολή για το ματς με την Ιεράπετρα. Κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Θα ήταν μία ευκαιρία, αφού προπονείται εδώ και καιρό με την ομάδα.

Ο Γιώργος Δώνης, όμως, είναι πιθανό να θελήσει να τον δει πρώτα σε κάποιο φιλικό (έστω με την Κ19 κι ενδεχομένως να τσεκάρει ξανά τον 20χρονο ομογενή εξτρέμ Πάνο Αρμενάκα ) για να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται. Ο Άλτμαν συμπλήρωσε ήδη εννέα μήνες απουσίες. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 4 Μαρτίου 2018. Κανονικά θα έπρεπε να επιστρέψει στις αρχές Σεπτεμβρίου, όμως, υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση τον περασμένο Αύγουστο στην πατρίδα του και όλη η αποκατάσταση καθυστέρησε σημαντικά.

Θα είναι έκπληξη να τον δούμε να αγωνίζεται στην αποστολή του επόμενου αγώνα κυπέλλου με τον Κισσαμικό εκτός έδρας στις 18 Δεκεμβρίου. Ίσως, όμως, να μην είναι έκπληξη να κληθεί από τον Δώνη ακριβώς για ψυχολογικούς λόγους. Όπως και να έχει, ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός ετοιμάζεται να γυρίσει με το νέο έτος. Να βοηθήσει όσο είναι δυνατόν, διότι είναι άγνωστο σε ποιο επίπεδο θα βρίσκεται έπειτα από τόσους μήνες αποχής, στον δεύτερο γύρο και στη συνέχεια του κυπέλλου. Ποιότητα κι εμπειρία διαθέτει και μεσοεπιθετικά θα είναι μία έξτρα λύση, όταν θα επέλθει η κόπωση σε άλλους ποδοσφαιριστές που ήδη τραβάνε κουπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ