Ολυμπιακός: Οι παίκτες που ίσως «αποχαιρετήσουν» τον Ιανουάριο

Ολυμπιακός: Οι παίκτες που ίσως «αποχαιρετήσουν» τον Ιανουάριο

Στον Ολυμπιακό αναμένεται να προχωρήσουν σε κάποιες μεταγραφές τον Ιανουάριο, όμως δεν θα είναι λίγοι κι εκείνοι που πρόκειται να αποχωρήσουν από το λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι προχώρησε σε ολικό «λίφτινγκ», με σκοπό καταρχάς να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο που τόσο στο παρόν αλλά και στο μέλλον θα κυριαρχήσει στην Ελλάδα. Οι ερυθρόλευκοι τα κατάφεραν περίφημα, καθώς μερικούς μήνες μετά έχουν φτιάξει ένα πολύ δυνατό ρόστερ, διεκδικούν το πρωτάθλημα, ενώ και στο Europa League παραμένει ανοιχτή η πρόκριση της ομάδας στους «32».

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται μάλιστα να κινηθεί για μεταγραφές και στην περίοδο του Ιανουαρίου, με την απόκτηση ενός επιθετικού να μοιάζει επιτακτική, ενώ μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός έχει ήδη ανακοινώσει τον Γιώργο Μασούρα του Πανιωνίου. Πέρα όμως από τις προσθήκες στο λιμάνι, αναμένεται να υπάρξουν κι αποχωρήσεις, είτε με λύση συμβολαίου, είτε ως δανεικοί, είτε ακόμα και με μεταγραφή.

Καταρχάς θεωρείται δεδομένο πως οι Ανδρούτσος, Βρουσάι και Νικολάου θα παραχωρηθούν δανεικοί προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους, κάτι που ούτως ή άλλως ανέφερε και ο Πορτογάλος τεχνικός, ενώ το ίδιο πιθανόν να ισχύσει και με τον Γιάννη Μασούρα και τον Λευτέρη Χουτετσιώτη χωρίς κάτι να είναι σίγουρο όμως για αυτούς. Από εκεί και πέρα διαζύγιο θα υπάρξει όπως όλα δείχνουν με τον Γιάγια Τουρέ που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τόνισε ότι χρειάζεται δουλειά και ότι είναι πίσω σε αγωνιστικό ρυθμό. Και ο ίδιος ο Ιβοριανός δεν είναι ικανοποιημένος με τον χρόνο συμμετοχής του και είναι θέμα χρόνου η αποχώρηση του με λύση κοινή συναινέσει.

Ο Τουρέ είναι η σίγουρη αποχώρηση ενόψει Ιανουαρίου, με τους αμέσως επόμενους να είναι ο Φελίπε Πάρντο και ο Γιάννης Φετφατζίδης. Ο Κολομβιανός δεν υπολογίζεται εδώ και καιρό και βρίσκεται στον κόσμο του, ενώ όσον αφορά τον Έλληνα εξτρέμ δεν έχει δικαιώσει τον προπονητή του, έχει σπαταλήσει πολλές μοναδικές ευκαιρίες και γενικότερα έχει να αντιμετωπίσει και την έντονη δυσφορία από τον κόσμο. Τέλος, υπάρχει και η πιθανότητα να αποτελέσει παρελθόν ένας εκ των Χασάν ή Μάνο, αλλά μόνο σε περίπτωση που αποκτηθεί κι άλλος επιθετικός, ενώ φυσικά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν φτάσει στα γραφεία του Ολυμπιακού μεγάλη πρόταση για κάποιον από τους παίκτες του (Σισέ, Καμαρά, Κούτρης, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης) που δύσκολα θα μπορεί να αρνηθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ