Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Σαν να μην πέρασε μια μέρα...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Επίσημη πρόταση της ΑΕΚ για Αρέγκι

Η ΑΕΚ κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Αρέγκι.

Επίσημη πρόταση της ΑΕΚ για Αρέγκι | to10.gr

H AEK βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού μέσου μετά την απόφαση να αποχωρήσει ο Αντρέ Σιμόες. Η Ένωση φαίνεται πως έχει προχωρήσει πολύ την περίπτωση του Αντριάν Αρέγκι, ο οποίος είναι δανεικός στη Σαν Μαρτίν από την Ατλέτικο Τεμπερλέι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα η ΑΕΚ φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση για τον 26χρονο Αργεντινό χαφ, του οποίου το συμβόλαιο λύνεται με μόλις 200.000 ευρώ. Η πρόταση των κιτρινόμαυρων είναι για συμβόλαιο 3,5 ετών με τις ετήσιες απολαβές του Αργεντινου άσου να ξεπερνούν τις 300.000 ευρώ. Ο ίδιος ο Αρέγκι φαίνεται να ικανοποιείται από τη συγκεκριμένη προσφορά με την Ένωση να μοιάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή το ακλόνητο φαβορί για την απόκτηση του 26χρονου μέσου.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον παίκτη ενδιαφέρεται και μια ισπανική ομάδα το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, ενώ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή στην ΑΕΚ απομένει η Σαν Μαρτίν να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς από την Τεμπερλέι στην οποία και ανήκει ο παίκτης, προκειμένου στη συνέχεια να τον πουλήσει η ίδια στην ΑΕΚ.