Διεθνείς διαιτητές σε Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΑΕΚ και… Κοτσάνης στον ΠΑΟΚ

Διεθνείς διαιτητές σε Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΑΕΚ και… Κοτσάνης στον ΠΑΟΚ

Η ΚΕΔ αποφάσισε να ορίσει διεθνείς διαιτητές για τα παιχνίδια ερυθρόλευκων, πράσινων και Ένωσης, αλλά για το ματς του ΠΑΟΚ με την Λάρισα όρισε τον άπειρο Κοτσάνη. Σε τρία μόλις παιχνίδια έχει σφυρίξει φέτος ο διαιτητής που όρισε η ΚΕΔ για το ματς στην Τούμπα.

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος περιλαμβάνει πολύ σημαντικά παιχνίδια αλλά οι ορισμοί που έκανε η ΚΕΔ για τις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου σηκώνουν πολύ μεγάλη συζήτηση.

Ποιος είναι ο λόγος; Η κεντρική επιτροπή διαιτησίας αποφάσισε τον ορισμό τριών διεθνών διαιτητών στα παιχνίδια του Ολυμπιακού (με Ξάνθη) του Παναθηναϊκού (με ΟΦΗ) και της ΑΕΚ (με Λαμία) αλλά σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ, η ΚΕΔ όρισε έναν άπειρο διαιτητή, τον Κοτσάνη.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται εκτός έδρας με αντίπαλο την Ξάνθη και διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τζήλος, ο οποίος είναι διεθνής. Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την Λαμία στο ΟΑΚΑ με διαιτητή τον επίσης διεθνή Παπαπέτρου ενώ σε ότι έχει να κάνει με την αναμέτρηση ΟΦΗ – Παναθηναϊκού, θα σφυρίζει ο Σκουλάς.

Πάμε όμως και στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Λάρισα στην Τούμπα, με την ΚΕΔ να ορίζει τον άπειρο Κώστα Κοτσάνη για να διευθύνει την αναμέτρηση. Κι εδώ προκύπτει βέβαια ένα πολύ σημαντικό ερώτημα. Γιατί η ΚΕΔ όρισε διεθνείς διαιτητές στα παιχνίδια Ολυμπιακού, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού και όχι στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Λάρισα, που είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό ματς;

Ο Κοτσάνης έχει διευθύνει τρία μόλις παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τις αναμετρήσεις Ξάνθη – Παναιτωλικός, Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλωνας – Άρης. Η ΚΕΔ αποφάσισε πως πρέπει να ορίσει διεθνείς διαιτητές στα παιχνίδια ερυθρόλευκων, πράσινων και κιτρινόμαυρων αλλά δεν θεωρεί πως ήταν αναγκαίο να σφυρίξει διεθνής διαιτητής τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Λάρισα.

Θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δοθεί μια ερμηνεία από τα μέλη της ΚΕΔ αναφορικά με τον συγκεκριμένο διαχωρισμό, ο οποίος γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι προκαλεί πολύ μεγάλη συζήτηση.

Οι διαιτητές των αγώνων της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος:

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα: Κομίνης (Παπαδάκης, Καραγκιζόπουλος, 4ος Φωτιάς)
ΑΕΚ-Λαμία: Παπαπέτρου (Σινιοράκης, Δημόπουλος, 4ος Σέζος)

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου
ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: Σκουλάς (Κουρομπύλια, Αλεξέας, 4ος Κουμπαράκης)
Ατρόμητος-Άρης: Κουτσιαύτης (Ψαρρής, Κωνστάντιος, 4ος Φωτιάδης)
ΠΑΟΚ-Λάρισα: Κοτσάνης (Κωνσταντίνου, Φωτόπουλος, 4ος Ευαγγέλου)
Ξάνθη-Ολυμπιακός: Τζήλος (Μπούξμπαουμ, ΓΚάγκας, 4ος Βρέσκας)

Δευτέρας 10 Δεκεμβρίου
Πανιώνιος-Λεβαδειακός: Τάσης (Καρατζίκας, Μωυσιάδης, 4ος Διαμαντόπουλος)
Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης: Γρατσάνης (Βασιλόπουλος, Μεϊντάνας, 4ος Λάμπρου)

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ