Συνεχίζεται το «παιδομάζωμα» στον ΠΑΟΚ

Συνεχίζεται το «παιδομάζωμα» στον ΠΑΟΚ

To10.gr καταγράφει τα επόμενα «next big things» του ελληνικού ποδοσφαίρου που θέλει να φέρει στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ, μετά την απόκτηση του Δημήτρη Μελιόπουλου.

Στον ΠΑΟΚ, όπως έχουμε αναφέρει από to10.gr, αποφάσισαν ν’ αλλάξουν πλάνο και να αφήσουν στην άκρη λίστες με ποδοσφαιριστές που ηλικιακά είναι +30 και να κοιτάξουν με περισσότερη προσοχή τις νεότερες ηλικίες και στα λεγόμενα «next big thing» του ελληνικού ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η αρχή έγινε το καλοκαίρι με την απόκτηση του Λέο Ζαμπά, συνεχίστηκε με την συμφωνία του Δικεφάλου με την Ξάνθη για την μεταγραφή του Δημήτρη Μελιόπουλου (σύντομα θα κληθεί να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας) και έπονται κι άλλες.  Από Ελλάδα οι περιπτώσεις είναι πολλές και στο Δικέφαλο έχουν πάρει την απόφαση να κινηθούν δυναμικά πιάνοντας στον ύπνο τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος, κυρίως Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Ενέα Μιχάι

Μια από τις περιπτώσεις που ξεχωρίζει και έχει γίνει συζήτηση και το περασμένο καλοκαίρι είναι αυτή του Ενέα Μιχάι του Παναιτωλικού. Οι Ασπρόμαυροι είχαν «χτυπήσει» την πόρτα της ομάδας του Αγρινίου για την απόκτηση του προκειμένου να μάθουν τις οικονομικές απαιτήσεις του ιδιοκτήτη της ομάδας. Η μεταγραφή του Χατσερίντι έβαλε φρένο, όμως ο Δικέφαλος σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχει τον τελευταίο λόγω στην μεταγραφή Μιχάι.

Τριαντάφυλλος Πασσαλίδης

Ψηλά στη λίστα βρίσκεται και η περίπτωση του Τριαντάφυλλου Πασσαλίδη. Ο Θεσσαλονικιός (από την περιοχή του Κορδελιού)κεντρικός αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, όπως σας είχε ενημερώσει to10.gr, είναι από τους ποδοσφαιριστές που παρακολουθείτε στενά από το τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ, όχι τώρα αλλά τα τελευταία δύο χρόνια. Έχει αγωνιστεί φέτος σε 11 παιχνίδια, ενώ είναι και διεθνής ποδοσφαιριστής με την Εθνική Ελπίδων. Το άσχημο για τον Πασσαλίδη είναι η συνεργασία που έχει με συγκεκριμένο ατζέντη που στην Τούμπα ούτε ζωγραφιστό δεν θέλουν να τον βλέπουν.

Φώτης Ιωαννίδης

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει κάνει διερευνητική κρούση για τον Φώτη Ιωαννίδη του Λεβαδειακού. Ο 18χρονος διεθνής φορ, με εννιά ματς και ένα γκολ φέτος, διαθέτει στοιχεία που έχουν τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Παρότι έχει ύψος 1.86μ. είναι γρήγορος και πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια του. Ο Γιάννης Κομπότης τον έχει κοστολογήσει στο 1 εκατ. ευρώ, ενώ για τον Ιωαννίδη έχει δείξει ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός.

Γιάννης Ιατρούδης

Στο κοινό του ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Ιατρούδης, συστήθηκε από την αναμέτρηση του αγώνα κυπέλλου με τον Εργοτέλη. Μάλιστα είχε πετύχει και το γκολ των κρητικών στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο 19χρονος μέσος από πέρσι κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ομάδων της Super League καθώς έχει όλα τα εχέγγυα να πραγματοποιήσει μια σπουδαία καριέρα σε μια μεγαλύτερη ομάδα. Ο Δικέφαλος έχει κάνει μια διερευνητική κρούση στον Εργοτέλη για να μάθει αρχικά για τις οικονομικές απαιτήσεις που εγείρει η ομάδα του Ηρακλείου. Όπως επίσης κι αν ο ποδοσφαιριστής έχει καπαρωθεί από κάποια άλλη ομάδα. Να θυμίσουμε πως στον Εργοτέλη αγωνίζονται δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ με τη μορφή του δανεισμού.

Ζέσους και Ρατάο

Από την ξένη αγορά όπως σας αποκαλύψαμε από to10.gr εξετάζονται πολύ σοβαρά οι περιπτώσεις Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους Ματέους Ζέσους και Ραφαέλ Ρατάο. Ο πρώτος, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή ενώ παίζει στην Πορτιμονένσε δανεικός από την Εστορίλ. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, ενώ είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας U20. H τρέχουσα αγοραστική του αξία φτάνει τις 800.000 €. Ο Ζέσους εκτός από την βραζιλιάνικη έχει και την ιταλική υπηκοότητα.

Η δεύτερη περίπτωση είναι αυτή του Ραφαέλ Ρατάο. Ο 23χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός αγωνίζεται στο Ουκρανικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Ζορία Λουχάνσκ. Ο Ρατάο έχει αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια, τα τέσσερα εξ’ αυτών στα προκριματικά του Europa League και έχει πετύχει 4 τέρματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ