Αντιπρόεδρος Τέμπερλεϊ: «Γνωρίζουμε τις επαφές της ΑΕΚ με τον Αρέγκι»

Αντιπρόεδρος Τέμπερλεϊ: «Γνωρίζουμε τις επαφές της ΑΕΚ με τον Αρέγκι»

Ο Σέρχιο Χιαντούρκο γνωρίζει πως η ΑΕΚ μιλάει με την πλευρά του Αντριάν Αρέγκι, όμως τόνισε σε δηλώσεις του πως για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή πρέπει η Σαν Μαρτίν να αγοράσει τα δικαιώματα του.

Η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση του Αντριάν Αρέγκι και διαπραγματεύεται με τον 26χρονο μέσο προκειμένου να ολοκληρώσει άμεσα τη μεταγραφή. Ο αντιπρόεδρος της Τέμπερλεϊ, Σέρχιο Χιαντούρκο επιβεβαίωσε μάλιστα πως η Ένωση βρίσκεται σε συζητήσεις για να κάνει δικό της τον παίκτη.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος αντιπρόεδρος της Αργεντίνικης ομάδας μίλησε στο ραδιόφωνο Nacional Tucuman και τόνισε πως γνωρίζει τις επαφές που έχει η πλευρά του Αρέγκι με την ΑΕΚ, όμως ξεκαθάρισε ότι για να προχωρήσει η μεταγραφή θα πρέπει πρώτα η Σαν Μαρτίν ντε Τουκουμάν να αγοράσει τα δικαιώματά του από την Ατλέτικο Τέμπερλεϊ από την οποία έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού. Μόλις η Σαν Μαρτίν κάνει χρήση της οψιόν αγοράς του από την Τέμπερλεϊ τον Δεκέμβριο, η Ένωση θα έχει τη δυνατότητα να ολοκληρώσει τη μεταγραφή ανέφερε ο Χιαντούρκο, υπογραμμίζοντας πως δεν έχει δεχτεί την παραμικρή κρούση από τους κιτρινόμαυρους, δείγμα του ότι η ΑΕΚ μιλάει αποκλειστικά με την Σαν Μαρτίν.

«Ο Αντριάν είναι ποδοσφαιριστής της Τέμπερλεϊ. Η Σαν Μαρτίν έχει οψιόν αγοράς τον Δεκέμβρη και τον προσεχή Ιούνιο. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Τέμπερλεϊ ως το 2020. Δεν μας εκπλήσσει η πρόταση από την Ευρώπη. Στον σύλλογο δεν έχει φτάσει κάτι ακόμα. Γνωρίζουμε ότι υπήρξαν πάντως επαφές με την πλευρά του Αντριάν», σχολίασε αρχικά ο Χιαντούρκο και πρόσθεσε:

«Η Τέμπερλεϊ βρίσκεται σε αναμονή γιατί είναι μια ευκαιρία τόσο για τον σύλλογο όσο και για τον παίκτη. Υπάρχει ένα συμβόλαιο με τη Σαν Μαρτίν. Πρέπει να αποδεσμευτεί και να υπάρξει συμφωνία με τον παίκτη. Είναι υπαρκτή η πιθανότητα να πάει εκεί. Αυτό θα πρέπει να συζητηθεί με τον ελληνικό σύλλογο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ