Συνεχίζει το πρόγραμμά του ο Χασάν (vid)

Συνεχίζει το πρόγραμμά του ο Χασάν (vid)

Ο Αιγύπτιος επιθετικός δουλεύει σκληρά στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να τεθεί στη διάθεση του Μαρτίνς.

Στα… πιτς παραμένει ο Αχμέντ Χασάν, με τον Αιγύπτιο επιθετικό να δουλεύει σκληρά στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, προκειμένου να τεθεί το συντομότερο δυνατό στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Αφρικανός στράικερ χθες παρά το ρεπό που είχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, πήγε στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Πειραιωτών και ακολούθησε το πρόγραμμά του. Ο διεθνής άσος είναι αποφασισμένος να σπάσει κάθε ρεκόρ και να επιστρέψει όσο πιο γρήγορα γίνεται στους αγωνιστικούς χώρους.

Την Τετάρτη ο Χασάν βρέθηκε και πάλι στο Ρέντη και συνέχισε το πρόγραμμά του, ανεβάζοντας στα social media το σχετικό βίντεο. Ο 25χρονος φορ είχε τραυματιστεί στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να αγωνιστεί στα τελευταία παιχνίδια του 2018. Οπως μάλιστα αναφέρει στους συμπαίκτες του, η αποθεραπεία του πηγαίνει πολύ καλά και αισιοδοξεί ότι σύντομα θα βρίσκεται και πάλι ανάμεσα στις επιλογές του Πορτογάλου προπονητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ