Βαρέλα, Κάνιας ή Λημνιός ο MVP του ΠΑΟΚ;

Βαρέλα, Κάνιας ή Λημνιός ο MVP του ΠΑΟΚ;

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ καλείται να ψηφίσει τον MVP της ομάδας για τον Νοέμβριο

Επτά βαθμούς στη Super League, μία νίκη στο Κύπελλο Ελλάδας και δύο άσχημα ευρωπαϊκά βράδια τον Νοέμβριο είχε ο ΠΑΟΚ. Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ καλεί τώρα τον κόσμο να ψηφίσει τον MVP της ομάδας για τον προηγούμενο μήνα.

Πρώτος υποψήφιος είναι ο Φερνάντο Βαρέλα. Ο στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι το τελευταίο διάστημα έχει ανεβάσει κατά πολύ την απόδοσή του. Απροσπέλαστος στο αμυντικό κομμάτι, με εξαιρετικές τοποθετήσεις, καίριες παρεμβάσεις, πολλές κερδισμένες μονομαχίες και φυσικά συμμετοχή στο build up του παιχνιδιού από την άμυνα. Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο μάλιστα, έκανε μία απίθανη ενέργεια και αφού ντρίμπλαρε δύο αμυντικούς έδωσε ασίστ στον Κρέσπο.

Επόμενος διεκδικητής του βραβείου, είναι ο κάτοχος του τίτλου, Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας . Ο 11888 MVP Οκτωβρίου έχει αξιοσημείωτη συνέπεια στο παιχνίδι του την τρέχουσα σεζόν. Πολλά τρεξίματα, πάθος, επεμβάσεις και με συμμετοχή στην ανάπτυξη, ο Ισπανός θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για back to back κατάκτηση του ατομικού τίτλου του πολυτιμότερου της ομάδας.

Last but not least, o Δημήτρης Λημνιός. Ο νεαρός εξτρέμ δείχνει, παιχνίδι με το παιχνίδι, όλο και καλύτερος, αποτελώντας ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Ράζβαν Λουτσέσκου . Όπλα του πέρα από την ταχύτητά του, την ικανότητά του στο ένας εναντίον ενός και την τεχνική του κατάρτιση, η προσήλωση στο τακτικό πλάνο της ομάδας και η αντίδραση του στο transition, είτε επιθετικά είτε αμυντικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ