«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει επειγόντως τον δρόμο του»

«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει επειγόντως τον δρόμο του»

Ο Απόστολος Τσουρέλας δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ

Προβληματισμένος από τις συνεχόμενες κακές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ, παρά τις νίκες στο πρωτάθλημα, εμφανίστηκε στο «Metropolis 95.5» ο Απόστολος Τσουρέλας. Ο παλαίμαχος άσος του Δικέφαλου υποστήριξε ότι ο ΠΑΟK έχει το πιο πλούσιο ρόστερ από τους διεκδικητές του τίτλου και δεν πρέπει να τίθεται θέμα κούρασης από κανέναν, ούτε από τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Για την παρουσία του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία τόνισε: «Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, όμως, στενοχωρημένος για την εμφάνιση. Στενοχωρημένος, όχι απλά προβληματισμένος. Δυστυχώς αυτό που βλέπαμε και το επισημαίναμε, συνεχίζεται και επιδεινώνεται αντί να βελτιωθεί η κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ ήταν κάκιστος και χωρίς σύνδεση στις γραμμές. Αφήνω στην άκρη το ότι η ομάδα έπαιξε με δέκα παίκτες. Δεν υποτιμώ τη Λαμία, αν θέλουμε όμως 11 παίκτες για να κερδίσουμε τη Λαμία κρίμα τα λεφτά, το μπάτζετ, το επίπεδο που ανέβηκε ο ΠΑΟΚ και τα όνειρα για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα αντιμετωπίζει ισάξια τα μεγαθήρια της Ευρώπης».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στους στόχους του παρά τις μέτριες εμφανίσεις: «Ποτέ δεν το σκέφτομαι έτσι. Ο ΠΑΟΚ έχει την υποχρέωση να βρει τι φταίει για να παίξει το ποδόσφαιρο που μπορεί και πρέπει. Παρουσιάζονται στα πρωτοσέλιδα οι ποδοσφαιριστές μας ως ήρωες και παλικάρια για μια νίκη επί της Λαμίας; Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει επειγόντως τον δρόμο του. Σίγουρα κάτι συμβαίνει».

Για το ότι ο Λουτσέσκου υποστηρίζει πως οι συνεχείς υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να βρει τον χρόνο για να μοντάρει καλύτερα την ομάδα είπε: «Ο κ. Λουτσέσκου είναι ο προπονητής μας και αυτή είναι η άποψή του. Δεν είμαι ο κριτής επί παντός επιστητού, μιλώ σαν φίλαθλος και σαν παλιός ποδοσφαιριστής. Λέει ότι δεν έχει χρόνο. Τι χρόνο δεν έχει; Η ομάδα στη Λαμία είχε πέντε καινούριους παίκτες σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Τσέλσι. Θέλετε, δηλαδή, να δεχθώ ότι αυτοί οι παίκτες δεν έπαιξαν με την Τσέλσι για να παίξουν με τη Λαμία; Ή αυτοί που έπαιξαν με την Τσέλσι δεν είχαν χρόνο να ξεκουραστούν για το παιχνίδι με τη Λαμία; Ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε ένα ρόστερ πολύ μεγάλο. Έχουν αποδείξει όλοι ότι κάποια στιγμή μπορούν να προσφέρουν. Τον αγαπώ τον ΠΑΟΚ, όμως, βλέπω ότι κάτι δεν πάει καλά. Θεωρώ ότι το Πρωτάθλημα είναι δεδομένο. Δεν ακούω, όμως, να μιλάμε για το Κύπελλο. Δεν ακούω τη λέξη νταμπλ. Την ψιθυρίζουμε απλά σαν να φοβόμαστε κάτι. Λέμε για κούραση. Ποια κούραση; Πέντε παίκτες που δεν έπαιξαν τώρα έπαιξαν με την Τσέλσι και φάγαμε τέσσερα γκολ. Δεν υπάρχει θέμα κούρασης.

Είναι χαρά για τους παίκτες να παίζουν δύο φορές την εβδομάδα. Επειδή έχω σχέσεις με επαγγελματίες παίκτες, γνωρίζω πως είναι χαρά τους. Και όταν ένα ρόστερ έχει τόση μεγάλη έκταση δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Γιατί να έχουμε ένα ρόστερ 25 ατόμων, να έχουμε 20 ετοιμοπόλεμους παίκτες όταν κυνηγάμε αποκλειστικά έναν τίτλο και έχουμε αφήσει τα υπόλοιπα; Γιατί να κινδυνεύουμε να χάσουμε το Europa League και να εξαρτόμαστε από άλλα αποτελέσματα; Γιατί δεν λέμε τη λέξη νταμπλ; Ποιος έχει ανάγκη από ξεκούραση; Ο Βιεϊρίνια; Έχει ανάγκη ο Βιεϊρίνια αν παίξει με την Τσέλσι την Πέμπτη να μην μπορεί να παίξει τη Δευτέρα με τη Λαμία; Πρέπει να αναρωτηθούμε με ποιους αντιπάλους παίζουμε. Εκτός από τον Ολυμπιακό, την σκοτωμένη ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό του εφηβικού ξέρετε με ποιους παίζουμε; Ας αναλογιστούμε πού έπαιζαν οι παίκτες μας πριν έρθουν στον ΠΑΟΚ. Όλοι οι παίκτες μας είναι αστέρια, 3-4 κλάσεις ανώτεροι από των υπόλοιπων ομάδα. Η δεύτερη ομάδα που πρωταγωνιστεί, ο Ατρόμητος, αγωνίζεται με τρεις δικούς μας παίκτες. Καταλαβαίνετε τι διαφορά έχουμε ως ρόστερ; Είναι τεράστια».

Για την κίνηση του Πρίγιοβιτς μετά την αλλαγή του: «Ήταν μια κίνηση που την πρόσεξε ο κόσμος και συζητήθηκε. Δεν πρέπει να γίνονται αυτά. Να σταματήσει εδώ. Μερικές φορές αν ξεκινούν έτσι τα πράγματα, διογκώνονται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ