Στόχος για ΠΑΟΚ 5Χ5 νίκες έως τα Χριστούγεννα

Στόχος για ΠΑΟΚ 5Χ5 νίκες έως τα Χριστούγεννα

Ο Δικέφαλος θέλει να κλείσει με θετικό τρόπο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις μέσα στο 2018.

Λιγότερο από τρεις εβδομάδες μένουν έως τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του πέντε σημαντικά παιχνίδια στα οποία θέλει μόνο νίκες σε όλα για να παραμείνει μέσα στους στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Δικέφαλος έχει μπροστά του τρία ματς πρωταθλήματος (Λάρισα εντός, Λεβαδειακός εκτός, Γιάννινα εντός), ένα στο Europa League (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ εντός) και ένα στο Κύπελλο (Αήττητος Σπάτων εκτός) και θέλει πέντε νίκες για συνεχίσει την καλή φετινή του πορεία σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει.

Σε πρώτη φάση όλοι στον ΠΑΟΚ μένουν προσηλωμένοι στο παιχνίδι με την Λάρισα στην Τούμπα που ακολουθεί την προσεχή Κυριακή (9/12) για τη 13η αγωνιστική της Super League. Ο Δικέφαλος έχει 11 νίκες και μια ισοπαλία σε 12 αγώνες και θέλει άλλο ένα τρίποντο για να διατηρήσει τη διαφορά από τις ομάδες που ακολουθούν ή να την αυξήσει αν κάποιος έχει στραβοπάτημα.

Και μετά θα ακολουθήσει ο «τελικός» με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στην Τούμπα, όπου με νίκη σε συνδυασμό με πιθανή ήττα της Βίντι από την Τσέλσι θα φέρει τον ΠΑΟΚ στους «32» του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ