Βλέπει (και) Σπιριντόνοβιτς η ΑΕΚ

Βλέπει (και) Σπιριντόνοβιτς η ΑΕΚ

Η περίπτωση του επιθετικού του Πανιωνίου φαίνεται να είναι η μοναδική από την εγχώρια αγορά που είναι στο μπλοκάκι της Ένωσης.

Η ΑΕΚ κινείται δυναμικά για να ολοκληρώσει το συντομότερο την υπόθεση του κεντρικού χαφ που αναζητά από το… καλοκαίρι αλλά και εκείνη ενός κόφτη που όλα δείχνουν πως επίσης θα αποκτηθεί. Όμως οι μεταγραφικές αναζητήσεις της Ένωσης δεν μένουν εκεί.

Μια από τις θέσεις για τις οποίες ψάχνονται στην αγορά οι Κιτρινόμαυροι, ειδικά μετά και τις εξελίξεις με τον Μπακασέτα, είναι εκείνη του δεξιού εξτρέμ.

Το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον εξτρέμ στρέφεται κυρίως στην αγορά του εξωτερικού, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει και μια περίπτωση εντός συνόρων που παρακολουθείται από την ΑΕΚ. Προς το παρόν διερευνητικά. Ο λόγος για τον Σρνταν Σπιριντόνοβιτς του Πανιωνίου, που πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Πρόκειται για μια υπόθεση που προς το παρόν δεν έχει έρθει στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος για την Ένωση. Οι Κιτρινόμαυροι φαίνεται πάντως πως δεν είναι αδιάφοροι για την συγκεκριμένη περίπτωση και παρακολουθούν τις όποιες εξελίξεις προκύπτουν. Μιας και αν δοθεί η ευκαιρία και υπάρξει πρόσφορο έδαφος, δεν αποκλείεται να προχωρήσουν το όλο ζήτημα σε άλλο επίπεδο. Κάτι που προς το παρόν πάντως δεν έχει συμβεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ