Το «έγκλημα» του ΠΑΟΚ με τον Τσίμιροτ

Το «έγκλημα» του ΠΑΟΚ με τον Τσίμιροτ

Το ενδιαφέρον της Ρόμα με τον Γκόικο Τσίμιροτ, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, είναι υπαρκτό. Οι Ρωμαίοι δίνουν αρκετά εκατομμύρια ευρώ με τον ΠΑΟΚ να μην καπαρώνει τίποτα από την πιθανή πώληση του Βόσνιου μέσου.

Ο Γκόϊκο Τσίμιροτ, με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης κάνει ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν. Ο 26χρονος μέσος από το ξεκίνημα της χρονιάς παρακολουθείτε στενά από διάφορες ομάδες της Ευρώπης. Μια από αυτές είναι η Ρόμα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Goal.com, οι Ρωμαίοι θέλουν να τον αποκτήσουν και το όνομα του είναι σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική ατζέντα των τζιαλορόσι.

Ο Τσίμιροτ φεύγοντας πέρσι από την Τούμπα, τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου είχε υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών με την Βελγική Σταντάρ Λιέγης. Ο ΠΑΟΚ είχε βάλει στα ταμεία του ένα ποσό που ξεπερνούσε τα 2,5 εκατ. ευρώ. Ο άνθρωπος που χειρίστηκε την υπόθεση Τσίμιροτ, ήταν ο Λούμπος Μίχελ. Ο απίστευτος Σλοβάκος παράγοντας δεν μπήκε καν στη διαδικασία να θέσει ως όρο για να γίνει η μεταγραφή, ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Δικέφαλος, σε περίπτωση που ο Γκόικο Τσίμιροτ, πάρει μεταγραφή στη Ρόμα, ή σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, δεν θα βγει κερδισμένος αλλά χαμένος. Οι βέλγοι έχουν κοστολογήσει τον Βόσνιο διεθνή μέσο με ένα ποσό που ξεπερνάει τα 6 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ