Ο Αρέγκι ανακοίνωσε την αποχώρηση από τη Σαν Μαρτίν και άνοιξε την πόρτα της ΑΕΚ

Ο Αρέγκι ανακοίνωσε την αποχώρηση από τη Σαν Μαρτίν και άνοιξε την πόρτα της ΑΕΚ

Ο Αντριάν Αρέγκι ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη Σαν Μαρτίν και άνοιξε το δρόμο της μετακίνησής του στην ΑΕΚ, η οποία ενδιαφέρεται έντονα για την περίπτωση του 26χρονου μέσου.

Ο Αντριάν Αρέγκι έκανε ένα σημαντικό βήμα προς της πλευρά της ΑΕΚ, ανακοινώνοντας την αποχώρησή του Σαν Μαρτίν ντε Τουκουμάν, στην οποία βρίσκεται ως δανεικός από την Ατλέτικο Τεμπερλέι. Ο 26χρονος Αργεντινός μέσος, για τον οποίο ενδιαφέρονται έντονα οι Κιτρινόμαυροι, αποκάλυψε σε δηλώσεις του πως το παιχνίδι που ακολουθεί με τη Νιούελς την Παρασκευή (07/12), θα είναι το τελευταίο του με τη φανέλα της ομάδας της Αργεντινής.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δέχθηκα πολύ αγάπη στον σύλλογο και όλοι γνωρίζουν πόσο πολύ δούλεψα σε προσωπικό επίπεδο. Φεύγω για το Μπουένος Αϊρες και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα επιστρέψω στο Τουκουμάν μετά το παιχνίδι με τη Νιούελς. Θα είναι το τελευταίο. Είναι μια πολύ καλή πρόταση για τη Σαν Μαρτίν και για την Τέμπερλεϊ. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία που μου δίνεται καθώς ένα από τα όνειρά μου είναι να παίξω στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ για τον παντοτινό σεβασμό και για το γεγονός ότι με κάνατε να αισθανθώ άνετα. Αισθάνομαι μεγάλη ευγνωμοσύνη.

Φυσικά και θα παίξω την Παρασκευή. Μακάρι να μπορέσουμε να κερδίσουμε το τελευταίο παιχνίδι σε μια φορτωμένη χρονιά. Πριν φύγω, έδωσα στον πρόεδρο Ρομπέρτο Σάγρα το λόγο μου. Θα ήθελα να επιστρέψω. Μια μέρα θα μου άρεσε να γυρίσω».

Η ΑΕΚ φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση για τον Αργεντινό χαφ στην Ατλέτικο, τη στιγμή που η προσφορά των Κιτρινόμαυρων προς τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή είναι για συμβόλαιο 3,5 ετών, με ετήσιες απολαβές κάτι παραπάνω από 300.000 ευρώ. Ο Αρέγκι ικανοποιείται από τη συγκεκριμένη προσφορά και η Ένωση είναι ακλόνητο φαβορί για την απόκτησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ