Σοκ με Γιαννιώτη στον Παναιτωλικό, υπέστη πάλι ρήξη χιαστού!

Σοκ με Γιαννιώτη στον Παναιτωλικό, υπέστη πάλι ρήξη χιαστού!

Ο Ηλίας Γιαννιώτης είναι ένας από τους πιο άτυχους ποδοσφαιριστές του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς υπέστη πάλι ρήξη χιαστού και μάλιστα στο ίδιο γόνατο, λίγες μέρες μετά την επιστροφή του από τον ίδιο τραυματισμό.

Ο Ηλίας Γιαννιώτης του Παναιτωλικού αγωνίστηκε για λίγα λεπτά στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, όμως η ατυχία του χτύπησε και πάλι την πόρτα. Ο νεαρός εξτρέμ λίγες μόλις ημέρες μετά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση από την ρήξη χιαστού που είχε υποστεί φαίνεται πως τραυματίστηκε και πάλι στον χιαστό και μάλιστα στο ίδιο γόνατο.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Αγρινίου φαίνεται πως επέστρεψε στη δράση μόλις για 19 λεπτά, καθώς μετά το ματς υποβλήθηκε σε μαγνητική και τα αποτελέσματα έδειξαν πως υπέστη και πάλι ρήξη χιαστού στο γόνατο του δεξιού του ποδιού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιαννιώτης πριν από περίπου 7 μήνες (τον Απρίλιο) είχε περάσει την πόρτα του χειρουργείου για τον ίδιο ακριβώς τραυματισμό στο ίδιο γόνατο και η αποκατάσταση του διήρκησε περίπου μέχρι πριν μερικές βδομάδες. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής πρόλαβε να αγωνιστεί μόνο στα ματς με ΑΕΚ και Ολυμπιακό και από ότι φαίνεται θα υποβληθεί σε επέμβαση και θα απουσιάσει και πάλι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ