Σκέφτεται τον Ουάρντα για βασικό με Λάρισα

Σκέφτεται τον Ουάρντα για βασικό με Λάρισα

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου όχι μόνο ξεπάγωσε τον Αμρ Ουάρντα, αλλά σκέφτεται πολύ σοβαρά να τον βάλει από το ξεκίνημα της αναμέτρησης με τη Λάρισα καθώς δεν μπορεί να βρει την ποιότητα του Αιγύπτιου άσου στους υπόλοιπους εξτρέμ.

Από το ψυγείο όπου βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα ο Αμρ Ουάρντα λόγω των πειθαρχικών παραπτωμάτων στα οποία είχε υποπέσει, άρχισε να μπαίνει στη συντήρηση και στη συνέχεια να ξεπαγώνει τελείως.

Ο Αιγύπτιος άσος από την διακοπή του πρωταθλήματος και στην παρουσία του στην εθνική ομάδα παρουσιάζει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις, δεν γκρινιάζει και το πιο σημαντικό ακούει αυτά που του λέει ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο τελευταίος που θεωρείται δίκαιος άνθρωπος, δεν το άφησε έτσι. Αρχικά τον συμπεριέλαβε στην αποστολή με την Τσέλσι δίνοντας του χρόνο συμμετοχής. Το ίδιο έκανε και στο ματς με την Λαμία.

Ο 25χρονος άσος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει φανέλα βασικού στην αναμέτρηση με την Λάρισα την Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν δείχνει ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσιάζουν οι υπόλοιποι εξτρέμ που έχουν πάρει περισσότερες ευκαιρίες. Από την στιγμή που ο Ουάρντα είναι «ζεστός» για το καλό της ομάδας θεωρεί πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός αξίζει μια ακόμα ευκαιρία. Αν θα είναι η τελευταία αυτή, κανείς δεν το ξέρει. Γιατί από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα πολλές φορές έκανε restart αλλά δεν του βγήκε στο χορτάρι, αλλά κυρίως στη συμπεριφορά του μέσα στα αποδυτήρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ