Παραχωρεί τεράστιο χώρο για τη στέγαση της Ερασιτεχνικής ο Μελισσανίδης!

Παραχωρεί τεράστιο χώρο για τη στέγαση της Ερασιτεχνικής ο Μελισσανίδης!

Σπουδαία κίνηση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη που παραχωρεί κτίριο δικής του ιδιοκτησίας για να στεγαστούν τα τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει μια ΑΕΚ δυνατή σε όλα τα τμήματα και όχι μόνο στο ποδοσφαιρικό κάτι που αποδεικνύει εμπράκτως. Ο ισχυρός άντρας της Ένωσης θα δώσει λύση στο μεγάλο βραχνά της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, που δεν είναι άλλος από την στέγαση των τμημάτων της.

Συγκεκριμένα, ο διοικητικός ηγέτης των «κιτρινόμαυρων» θα παραχωρήσει άμεσα στη Μάνα ΑΕΚ ένα τεράστιο κτίριο για να στεγάσει τα τμήματα της. Το συγκεκριμένο κτίριο καθώς και ο εν γένει χώρος ανήκει στον Δημήτρη Μελισσανίδη και βρίσκεται στην περιοχή μεταξύ του σταθμού του Ηλεκτρικού στον Περισσό και του γηπέδου της Ριζούπολης.

Στα άμεσα πλάνα βρίσκεται η αναμόρφωση του χώρου ώστε το συντομότερο δυνατό να είναι έτοιμος να αποτελέσει το σπίτι της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ πλην των τμημάτων χάντμπολ και βόλεϊ. Τα τμήματα που αναμένεται να στεγαστούν εκεί, είναι αυτά της πυγμαχίας, της άρσης βαρών, του πινγκ πονγκ, της ξιφασκίας, του σκακιού, της βραζιλιάνικου ζίου ζίτσου ενώ στόχος είναι να ανοίξουν και νέα τμήματα όπως αυτό της πάλης και του τζούντο. Σκοπός του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι ο χώρος αυτός να στεγάσει και τις ακαδημίες αυτών των τμημάτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ