Τσιώλης: «Ο ΠΑΟΚ έμαθε να πρωταγωνιστεί»

Τσιώλης: «Ο ΠΑΟΚ έμαθε να πρωταγωνιστεί»

Ο Σάκης Τσιώλης θεωρεί ότι έχει πολλά πλεονεκτήματα για να κερδίσει το πρωτάθλημα, γιατί πλέον έχει μάθει να πρωταγωνιστεί χωρίς να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και να παίρνει τα αποτελέσματα.

Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε στον ARENA FM 89.4 ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ στην Τούμπα την Κυριακή, τονίζοντας πως ο Δικέφαλος έχει το πλεονέκτημα, αλλά η Λάρισα έχει την δυνατότητα να τον δυσκολέψει. Ο Έλληνας τεχνικός αρχικά μίλησε για την ποιότητα της φετινής Σούπερ Λιγκ:

«Είναι σε εγρήγορση όλες οι ομάδες. Επειδή του χρόνου τα οικονομικά θα είναι καλύτερα για τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας, κανείς δεν θέλει να υποβιβαστεί. Αν ο τέταρτος πάει σε μπαράζ, τότε θα είναι ακόμη καλύτερα τα πράγματα. Με δυο αποτελέσματα μπορούν τα πάντα να ανατραπούν στο θέμα του υποβιβασμού. Η Τρίπολη με δυο νίκες ανέβηκε αρκετά. Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το φετινό πρωτάθλημα. Τουλάχιστον τρεις-τέσσερις ομάδες έχουν ξεχωρίσει (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ), πολύ κρίσιμα είναι τα μεταξύ τους παιχνίδια, αλλά σημαντικό ρόλο παίζει και το ποιος θα χάσει στην επαρχία».

Για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Έχει πολλά πλεονεκτήματα, έχει ποιότητα στο ρόστερ, έχει την περυσινή βάση. Αγωνιστικά πέρυσι έπαιζε καλύτερα, αλλά φέτος χωρίς να είναι εντυπωσιακός παίρνει αποτελέσματα, αυτό δείχνει ότι έμαθε να πρωταγωνιστεί. Πλέον όλοι ξέρουν το μεγάλο του πλεονέκτημα, που είναι οι Μάτος και Βιεϊρίνια. Δημιουργούν υπεροπλία στην επίθεση. Γίνονται πιο σφιχτοί οι αντίπαλοί του από εδώ και στο εξής, καταλαβαίνουν τα προβλήματα που έχει. Σαν επιθετικό χαφ αντιμετώπισα τον Βιεϊρίνια όταν ήμουν προπονητής, ήταν πραγματικά καταπληκτικός, εκτελούσε κιόλας τότε. Τα πράγματα αν πάνε στραβά, μπορεί να παίξει και μπροστά. Το ποδόσφαιρο πλέον στηρίζεται στα άκρα και ο ΠΑΟΚ έχει πολλά πλεονεκτήματα».

Για την αναμέτρηση της Κυριακής του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ: «Αυτή η ομάδα έχει DNA. Όποιος φοράει αυτή τη φανέλα αισθάνεται και καταλαβαίνει που παίζει. Μπαίνει με διαφορετική ψυχολογία στο γήπεδο. Φέτος έχει καλύτερη ομάδα σε σχέση με πριν μερικά χρόνια. Αν της πάει το παιχνίδι, μπορεί να δυσκολευτεί πάρα πολύ στο ματς ο ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ