Ντέμης : «Να δείξουμε ότι η διαφορετικότητα των απόψεων μπορεί να υπάρξει χωρίς φανατισμό»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης πήρε θέση για πρώτη φορά σχετικά με τις πρόσφατες τοποθετήσεις των Βιεϊρίνια και Κονέ στην εκπομπή του, εξηγώντας το λόγο που αυτή δημιουργήθηκε και τονίζοντας πως «το ελληνικό πρωτάθλημα μας στερεί πολλά και θα προσπαθήσουμε να τα πάρουμε πίσω».

Ντέμης : «Να δείξουμε ότι η διαφορετικότητα των απόψεων μπορεί να υπάρξει χωρίς φανατισμό» | to10.gr

Ο Ντέμης Νικολαΐδης πήρε θέση για πρώτη φορά σχετικά με τις πρόσφατες τοποθετήσεις των Αντελίνο Βιεϊρίνια και Παναγιώτη Κονέ στην εκπομπή Total Football στο Open TV. Τόνισε πως ο λόγος που δημιουργήθηκε είναι «για να δείξει ότι η διαφορετικότητα των απόψεων μπορεί να υπάρξει χωρίς φανατισμό, μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια και με σεβασμό».

Αναφέρθηκε σε όσους πιστεύουν ότι η εκπομπή είναι μεροληπτική, αλλά και στους φίλους της ΑΕΚ που στεναχωρεί, και επισήμανε πως «το ελληνικό πρωτάθλημα χρόνια τώρα μας στερεί πολλά και εμείς θα προσπαθήσουμε να τα πάρουμε πίσω».

Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε το Facebook:

«Η εκπομπή total football στο Open tv δημιουργήθηκε για να δείξει ότι η διαφορετικότητα των απόψεων μπορεί να υπάρξει χωρίς φανατισμό, μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια και με σεβασμό. Προσπαθούμε να αναδείξουμε ό,τι θετικό υπάρχει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα να ασκήσουμε κριτική σε οτιδήποτε – κατά τη γνώμη μας – του κάνει κακό. Ο λόγος δίνεται κυρίως στους ποδοσφαιριστές και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να αισθανθούν οικεία, να πουν την άποψη τους και να μοιραστούν αυτά που νιώθουν. Δεν ψάχνουμε σε αυτούς απαντήσεις για θέματα που οι μόνοι αρμόδιοι να απαντήσουν είναι η πολιτεία, τα αθλητικά όργανα και οι παράγοντες του ποδοσφαίρου.

Ξέρω ότι πολλές φορές θα στενοχωρήσω κάποιους φίλους της ΑΕΚ, που θεωρούν ότι η αγάπη μου για την ομάδα μας θα επηρεάσει τη στάση μου. Ξέρω επίσης ότι το ίδιο θα γίνει και με κάποιους φίλους του ΠΑΟΚ, που πιστεύουν ότι επειδή η εκπομπή προβάλλεται από το Open tv θα είναι μεροληπτική.

Το ποδόσφαιρο είναι το δημοφιλέστερο άθλημα, κυρίως γιατί προκαλεί τις πιο έντονες συγκινήσεις και τα πιο ευχάριστα συναισθήματα. Το Ελληνικό πρωτάθλημα χρόνια τώρα μας στερεί πολλά από αυτά και εμείς θα προσπαθήσουμε να τα πάρουμε πίσω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο