Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τα εισιτήρια αλλά και την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του Άρη

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ενημέρωσε για την προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη, αλλά και για την απαγόρευση μετακίνησης των φιλάθλων του Άρη.

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τα εισιτήρια αλλά και την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του Άρη | to10.gr

Εδώ και λίγες μέρες ήταν γνωστό πως ο Αρης δεν θα είχε τη στήριξη των οπαδών του στο σημαντικό ματς της 13ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Κι αυτό καθώς το αίτημα των κίτρινων για χορήγηση εισιτηρίων απορρίφθηκε τόσο από την Αστυνομία όσο και από την ομάδα του Περιστερίου.

Κάτι το οποίο σημειώνει στην ανακοίνωσή της για τα εισιτήρια του ματς η ΠΑΕ της Αθήνας.

Με ανακοίνωσή της ενημέρωσε για την προπώληση των εισιτηρίων του κυριακάτικου αγώνα με τον Άρη και ενημέρωσε παράλληλα για την απαγόρευση μετακίνησης των φιλάθλων του Άρη για το παιχνίδι.

Η ανακοίνωση: «Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι σήμερα, Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018 ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων για την 13η αγωνιστική της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ που θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 19.00 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από το εκδοτήριο της Θύρας 2 από τις 16.00 μέχρι και τις 20.00. Ο κάθε φίλαθλος έχει τη δυνατότητα αγοράς μέχρι δύο(2) εισιτηρίων. Για την αγορά του κάθε εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.

*Με απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού έπειτα από εισήγηση της Ελληνικής Αστυνομίας απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ΠΑΕ Άρης κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 13ης αγωνιστικής, Ατρόμητος-Άρης».

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο