Άρης: Πετυχημένη η επέμβαση στον Σόουζα, επιστρέφει σε 6-8 εβδομάδες

Άρης: Πετυχημένη η επέμβαση στον Σόουζα, επιστρέφει σε 6-8 εβδομάδες

Η εγχείρηση που υποβλήθηκε ο Ούγκο Σόουζα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και πλέον μπαίνει στην περίοδο αποθεραπείας ώστε να τεθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη.

Από επιτυχία στέφθηκε η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στους κοιλιακούς ο Ούγκο Σόουζα. Πλέον ο Πορτογάλος στόπερ ξεκινά τον δικό του «αγώνα δρόμου» προκειμένου να επιστρέψει και πάλι σε αγωνιστική δράση όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Ο Σόουζα βρέθηκε την Πέμπτη (6/12) στην Αθήνα, όπου έγινε μια επανεκτίμηση της κατάστασής του από ειδικό γιατρό, ο οποίος δεν είχε ευχάριστα νέα. Διαπιστώθηκε σοβαρό πρόβλημα, η λύση του οποίου οδήγησε στο χειρουργείο και σε εγχείρηση κοιλιακών.

Η επέμβαση έγινε τελικά σήμερα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και πλέον ο Σόουζα μπαίνει στην φάση της ανάρρωσης. Σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις η επιστροφή του στη δράση υπολογίζεται από 1,5 έως 2 μήνες.

Σίγουρα πρόκειται για μια σημαντική απώλεια, έστω κι αν ο Σόουζα δεν είναι αυτό που λέμε βασικός. Είναι όμως ένας παίκτης πολύ χρήσιμος, με περιθώρια εξέλιξης, με τον τραυματισμό αυτό να έρχεται σε ένα άσχημο χρονικά σημείο.

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι και πριν λίγο καιρό, ο επίσης στόπερ Φραν Βέλεθ ταλαιπωρήθηκε αρκετά με μια θλάση η οποία τον κράτησε εκτός για μερικά ματς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ