Δύσκολα με Ξάνθη ο Καμαρά

Δύσκολα με Ξάνθη ο Καμαρά

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του Αφρικανού μέσου στο ματς με την Ξάνθη και όπως όλα δείχνουν θα τον αφήσει εκτός αποστολής για να είναι έτοιμος για τη μεγάλη μάχη με την Μίλαν.

«Πύρρειος» αποδείχθηκε η νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού, καθώς στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου τραυματίστηκε ο Μαντί Καμαρά και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ο Αφρικανός μέσος έχει ένα σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο και η συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής με την Ξάνθη στα Πηγάδια για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Ο χαφ από τη Γουινέα δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, ωστόσο, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν πρόκειται να ρισκάρει και θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή μόνο εάν ο νεαρός άσος είναι 100% έτοιμος.

Ο 21χρονος θέλει πολύ να αγωνιστεί στο ματς με την Ξάνθη και θα προσπαθήσει τις επόμενες ημέρες να ανεβάσει ρυθμούς για να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Αυτή τη στιγμή, πάντως, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του και πολύ δύσκολα θα βρίσκεται στην αποστολή για την αναμέτρηση στη Θράκη.

Το πιο πιθανό είναι ο Πέδρο Μαρτίνς να τον αφήσει εκτός, προκειμένου να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και να είναι απόλυτα έτοιμος για το μεγάλο ματς που ακολουθεί με την Μίλαν στο Καραϊσκάκη για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ