Έδειξε βίντεο ο Δώνης, ίωση ο Μαυρομμάτης

Έδειξε βίντεο ο Δώνης, ίωση ο Μαυρομμάτης

Ο νεαρός στόπερ Φάνης Μαυρομμάτης ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά θα είναι έτοιμος για τον ΟΦΗ. Εκτός με Ξάνθη ο Κουρμπέλης.,

Η απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης περιλάμβανε εξάσκηση στα τελειώματα για τους βασικούς, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο κύπελλο κι αποθεραπεία για όσους έπαιξαν εναντίον της Ιεράπετρας.

Ο Γιώργος Δώνης, παράλληλα, έδειξε στους παίκτες του βίντεο από το ματς του «τριφυλλιού» με τον Άρη και λίγο από ΟΦΗ. Το πρόβλημα για τον 49χρονο τεχνικό ακούει στο όνομα Φάνης Μαυρομμάτης. Ο 21 ετών στόπερ έμεινε εκτός προπόνησης, διότι ταλαιπωρείται από ίωση. Το πιθανότερο, όμως, είναι να γυμναστεί σήμερα και θα είναι έτοιμος για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τους Ηρακλειώτες. Οι Κουλιμπαλί, Μουνιέ. Γιόχανσον, Ξενόπουλος, Σέχου, επίσης, έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Πίσω από τον Διούδη, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Κότσαρη, ο οποίος οδεύει προς το χειρουργείο για συρραφή του μυ, δεύτερος γκολκίπερ κόντρα στον ΟΦΗ θα είναι ο 18χρονος Νίκος Χριστογεώργος.

Εκτίει με Ξάνθη

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης, επίσης, έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες με αυτή που δέχθηκε στο «Κλ. Βικελίδης», στη διαμάχη με τον Ματίγια. Ο Δώνης, λοιπόν, αποφάσισε να εκτίσει ο αρχηγός την ποινή του το 2019… Συγκεκριμένα, δηλώθηκε να απουσιάσει στον εντός έδρας αγώνα με την Ξάνθη στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου. Στο όριο καρτών πλέον είναι και ο Ινσούα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ