Μαντζουράκης: «Ο ΠΑΟΚ έχει διαφορά, αλλά πρέπει να παίξει καλύτερα»

Μαντζουράκης: «Ο ΠΑΟΚ έχει διαφορά, αλλά πρέπει να παίξει καλύτερα»

Ο Γιάννης Ματζουράκης μίλησε για το φετινό πρωτάθλημα και τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Ματζουράκης βρέθηκε φέτος για λίγες εβδομάδες στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά την προηγούμενη εβδομάδα απομακρύνθηκε από τη θέση του. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στον «FAIR PLAY FM 96,1» για το φετινό πρωτάθλημα, για την κούρσα του τίτλου, για τον Λουτσέσκου αλλά και για τον Ουάρντα.

Για τη φετινή Super League είπε: «Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός προπορεύονται στις πιθανότητες για τον τίτλο, αλλά αν επέλεγα μία τρίτη ομάδα η οποία θα παλέψει θα διάλεγα την ΑΕΚ παρά το γεγονός ότι βρίσκεται πιο χαμηλά φέτος. Είναι μία ομάδα η οποία μπορεί να αλλάξει πράγματα στην χειμερινή περίοδο των μεταγραφών».

Για τον ΠΑΟΚ: «Έχει μια διαφορά στη βαθμολογία αλλά σαφώς πρέπει να παίξει καλύτερα. Η εικόνα ενθαρρύνει και τον φίλαθλο. Παίζοντας καλύτερα θα μπορέσει να κρατήσει και τη διαφορά. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα οπού είναι αποτελεσματική, το είδαμε και στην Λαμία. Είπαμε το καλοκαίρι ότι θα φανεί η διαφορά των παικτών που ήρθαν, τώρα περιμένω να γίνει μία μάχη για τις θέσεις. Να υπάρχει συναγωνισμός γιατί μέχρι στιγμής είναι επαναπαυμένοι κάποιοι στην ενδεκάδα. Το θέμα είναι ότι αρκετοί από αυτούς τα πάνε καλά, βλέπουμε όμως και την κόπωση που υπάρχει στον Μάτος αν και παίζει πολύ καλά. Αυτό ήθελα να εξηγήσω, ερχόμενοι οι νέοι παίκτες να δώσουν βοήθειες».

Για ενδεχόμενες αλλαγές στον ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω αν θέλει φρεσκάρισμα στο μεταγραφικό κομμάτι ή αν θέλει δουλειά».

Για τον Αμρ Ουάρντα: «Ο κάθε παίκτης κρίνεται μέσα στο γήπεδο. Με τη Λαμία μπήκε και ξεκούρασε την ομάδα, παρότι ήταν με δέκα παίκτες. Ήταν εξυπνάδα του Λουτσέσκου να δώσει οδηγία η μπάλα να στέλνεται στην πλευρά του Ουάρντα, φάνηκε πως τον έριξε στο παιχνίδι για να κρατήσει μπάλα. Είναι ικανός παίκτης και του έχει δώσει την δυνατότητα να δείξει την ικανότητα του. Εγώ προσπάθησα να τον εντάξω σε ένα πλάνο, γιατί έρχονται από κει και δεν έχουν ποδοσφαιρική αγωγή. Όπως έγινε και με τον Σαλάχ στην Ιταλία, ώσπου να δείξει την ικανότητα του έπρεπε να περάσει από μία ποδοσφαιρική αγωγή. Θυμάμαι πολύ καλά ότι τον Ουάρντα, τον μετέφερα από τον χώρο του κέντρου σε εξτρέμ, μετά προπονήθηκε πολύ και έδειξε την ταυτότητα του. Στον ΠΑΟΚ πρέπει να παίζει ως εξτρέμ. Θα έλεγα αφήστε τον Ουαρντα να δείξει το ταλέντο του».

Για τον Ράζβαν Λουτσέσκου: «Κάνει καλή δουλειά, πήρε την ομάδα και την ανέδειξε, πίστεψε στην ομάδα που είχε. Υπάρχει σοβαρότητα και αποτελέσματα, θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στο κομμάτι των μεταγραφών, αφού ξέρουν την ποιότητα των παικτών που παίζουν τώρα θα πρέπει να επιλέξουν έναν παίκτη που είναι της ίδιας δυναμικότητας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ