Κρέσπο, Μπίσεσβαρ και Μαουρίσιο υποψήφιοι για το καλύτερο γκολ

Κρέσπο, Μπίσεσβαρ και Μαουρίσιο υποψήφιοι για το καλύτερο γκολ

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ καλείται να ψηφίσει το «Best Goal» του Νοεμβρίου για την ομάδα

Τρία όμορφα γκολ του ΠΑΟΚ, τρεις υποψήφιοι, αλλά το βραβείο είναι μόνο ένα. Ο ΠΑΟΚ καλεί τον κόσμο του να ψηφίσει το «Regency Casino Best Goal» Νοεμβρίου της ομάδας.

Πρώτος μονομάχος είναι ο Χοσέ Κρέσπο. Σε έναν όχι και τόσο συνηθισμένο ρόλο ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ήταν ο σκόρερ του Δικεφάλου στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, παίρνοντας μάλιστα την ασίστ από τον παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας Φερνάντο Βαρέλα. Ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι απέφυγε δύο αντιπάλους και σέρβιρε στον Κρέσπο, ο οποίος με έναν… κεραυνό νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Επόμενος διεκδικητής είναι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο Ολλανδός μέσος είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος με σπουδαίες ικανότητες με την μπάλα στα πόδια και εμπνεύσεις που μπορούν ένα ολόκληρο γήπεδο να σηκωθεί και να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα. Κάτι τέτοιο έκανε και στην Κρήτη. Κόντρα στον Εργοτέλη πήρε την μπάλα, την έφερε εκεί που ήθελε και με ένα εξαιρετικό, φαλτσαριστό σουτ σημείωσε ένα υπέροχο γκολ.

Τρίτος υποψήφιος είναι ο Χοσέ Μαουρίσιο. Ο Βραζιλιάνος έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι έχει καλά πόδια. Κόντρα στην Ξάνθη στο γήπεδο της Τούμπας έστησε τη μπάλα μαζί με τον Δημήτρη Πέλκα για ένα φάουλ σε καλή θέση έξω από την αντίπαλη περιοχή. Ο Πέλκας πάτησε τη μπάλα και ο Μαουρίσιο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με υπέροχο σουτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ