«Ο Μαρτίνς ζήτησε τον Μοντέρο στον Ολυμπιακό»

«Ο Μαρτίνς ζήτησε τον Μοντέρο στον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού ενόψει Ιανουαρίου και σύμφωνα με την A Bola ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει την απόκτηση του Φρέντι Μοντέρο της Σπόρτινγκ.

O Ολυμπιακός είναι δεδομένο πως ψάχνει στην αγορά του Ιανουαρίου για την απόκτηση ενός επιθετικού, που θα δώσει το εύκολο γκολ που λείπει στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Στους ερυθρόλευκους έχουν προταθεί πολλοί ποδοσφαιριστές, όμως φαίνεται πως ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ξεχωρίσει τον φορ που θέλει να αποκτήσει στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της A Bola, ο Μαρτίνς έχει ζητήσει από τη διοίκηση του Ολυμπιακού την απόκτηση του 31χρονου Κολομβιανού φορ, Φρέντι Μοντέρο, από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο προπονητής των ερυθρόλευκων θεωρεί πως ο Μοντέρο είναι ο ιδανικός για την επίθεση της ομάδας και αναμφίβολα πρόκειται για έναν παίκτη που έχει το εύκολο γκολ. Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Κολομβιανού επιθετικού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, όμως υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμα δύο χρόνια, με τον ίδιο να φαίνεται πως δεν είναι ικανοποιημένος με τον χρόνο συμμετοχής του, ενώ παραμένει άγνωστο αν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιο του.

Ο Κολομβιανός διεθνής γεννήθηκε στο Κάμπο ντε λα Κρους στις 26 Ιουλίου του 1987 και ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντεπορτίβο Κάλι. Εκεί έμεινε μέχρι το 2011 όπου και παραχωρήθηκε δανεικός κατά σειρά σε Ακαδέμικα, Ατλέτικο Ουίλα και Σιάτλ Σάουντερς. Στο Σιατλ πήγε με κανονική μεταγραφή εν συνεχεία πήγε ως δανεικός στους Μιγιονάριος και μετέπειτα έκανε το μεγάλο βήμα για τη Σπόρτινγκ. Στη Λισαβόνα έμεινε 2 χρόνια και το 2016 πήγε στην Κίνα με 5 εκατ. ευρώ, αλλά επέστρεψε και πάλι ως ελεύθερος στα Λιοντάρια. Ο Μοντέρο φέτος έχει αγωνιστεί στη Σπόρτινγκ συνολικά σε 14 παιχνίδια για πρωτάθλημα, Europa League και Λιγκ Καπ) και μετράει 3 τέρματα, όντας αναπληρωματικός του Μπας Ντοστ.

https://www.youtube.com/watch?v=5gOzNM-fi-E

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ