«Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι πρώτο φαβορί»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου θεωρεί ότι η ΑΕΚ έχει μείνει αρκετά πίσω και μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να κοντράρει τον ΠΑΟΚ για τον τίτλο.

«Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι πρώτο φαβορί» | to10.gr

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε στο «Metropolis 95.5» για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ, τη μάχη της κορυφής στη Super League και τη συνέχεια της σεζόν.

Για το αν έχει προβάδισμα ο ΠΑΟΚ για τον φετινό τίτλο: «Ο ΠΑΟΚ έχει σίγουρα το προβάδισμα κι αυτό προκύπτει και από το ρόστερ του αλλά και από το ποδόσφαιρο που παίζει. Μετά το νικηφόρο πέρασμα που έκανε από τα ντέρμπι, είναι σίγουρα πιο μπροστά από τους αντιπάλους του. Επίσης η νίκη που πραγματοποίησε στη Λαμία ήταν εξίσου σημαντική. Το Πρωτάθλημα έχει βέβαια πολλές αγωνιστικές ακόμα, αλλά ο ΠΑΟΚ φαντάζει αυτή τη στιγμή σαν το πρώτο φαβορί».

Για τη σημασία της νίκης επί της Λαμίας: «Η νίκη ήταν σημαντική με βάση την εικόνα του παιχνιδιού. Ο ΠΑΟΚ προερχόταν από μία ήττα από την Τσέλσι και ήταν δύσκολο μέσα σε τρεις μέρες να προετοιμαστεί σωστά γι’ αυτό το παιχνίδι. Η Λαμία είχε καλή απόδοση όμως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη παρά το γεγονός ότι έμεινε με 10 παίκτες. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει σκοντάψει, όμως δεν τον έκανε».

Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ και την πίεση της κατάκτησης του Πρωταθλήματος: «Ο ΠΑΟΚ έχει ρίξει όλο το βάρος στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και οι υπόλοιποι διεκδικητές είχαν πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Όλα αυτά τα παιχνίδια έχουν δημιουργήσει κούραση που επηρεάζει την αγωνιστική εικόνα μίας ομάδας. Τη μεγαλύτερη σημασία την έχει η συγκομιδή των βαθμών και ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής είναι πάρα πολύ αποτελεσματικός».

Για τους ανταγωνιστές του ΠΑΟΚ: «Αυτή τη στιγμή η μόνη ομάδα που δείχνει να μπορεί να κοντράρει τον ΠΑΟΚ είναι ο Ολυμπιακός από τη στιγμή που η ΑΕΚ έχει απομακρυνθεί αρκετά. Ο Ολυμπιακός παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά δυσκολεύεται να πάρει τις νίκες. Τα ντέρμπι του δεύτερου γύρου θα παίξουν σημαντικό ρόλο, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει σίγουρα το προβάδισμα, ιδιαίτερα από τη στιγμή που έχει τον Ολυμπιακό στην Τούμπα στον επόμενο γύρο».

Για την αποχή του από την ενεργό δράση είπε: «Σίγουρα είναι σημαντικό για έναν προπονητή να είναι συνεχώς ενεργός, αλλά από την άλλη είναι σημαντικό όταν μένεις απ’ έξω να διευρύνεις τις γνώσεις σου και να καθαρίζεις το μυαλό σου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο