Πρόβλημα με Ποντένσε εν όψει Ξάνθης

Πρόβλημα με Ποντένσε εν όψει Ξάνθης

Αποχώρησε από την προπόνηση ο Πορτογάλος εξτρέμ και χάνει το ματς στην Ξάνθη, όπως λογικά και αυτό με την Μίλαν!

Ότι χειρότερο για τον Πέδρο Μαρτίνς δύο μέρες πριν από το δύσκολο και καθοριστικό ματς στην Ξάνθη. Ο Ντανιέλ Ποντένσε αποχώρησε από την προπόνηση της Παρασκευής καθώς ένοιωσε ενοχλήσεις στο πόδι και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει. Υπάρχουν φόβοι πως ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει υποστεί θλάση κάτι που θα ξεκαθαρίσει αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις όμως το θέμα είναι ότι ο Μαρτίνς δεν θα μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν για το ματς της Ξάνθης και λογικά και σε αυτό της ερχόμενης Πέμπτης με την Μίλαν.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό και εφόσον επιβεβαιωθούν οι φόβοι που υπάρχουν για θλάση τότε ο Ολυμπιακός θα χάσει ένα από τα βαριά χαρτιά του εν όψει των δύο καθοριστικών αγώνων για το πρωτάθλημα και το Γιουρόπα Λιγκ. Δύο αγώνες που θα κρίνουν πολλά για την συνέχεια στο πρωτάθλημα και τα πάντα για την Ευρώπη.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως ο Μαρτίνς είδε πριν από αμέσως προηγούμενο πολύ δύσκολο ματς του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, τον Λάζαρο να μένει εκτός τελευταία στιγμή λόγω τραυματισμού και τώρα που ο Έλληνας άσος είναι έτοιμος να επιστρέψει στην βασική ενδεκάδα για τον αγώνα με την Ξάνθη ο Ποντένσε τίθεται εκτός μάχης. Πλέον ο Μαρτίνς θα κληθεί να αλλάξει τα πλάνα του για το βασικό σχήμα στην Ξάνθη με τον Ναουέλ όπως όλα δείχνουν να παραμένει στο αρχικό σχήμα με τον Λάζαρο στο άλλο άκρο της επίθεσης. Εκτός βεβαίως αν πάει ο Μαρτίνς στην επιλογή Τοροσίδη-Ομαρ στην ίδια πλευρά που έχει δοκιμάσει ξανά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ