Πρόταση της ΑΕΚ για τον Πέτερσον!

Πρόταση της ΑΕΚ για τον Πέτερσον!

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Σουηδό εξτρέμ της Χέρακλες.

Η ΑΕΚ φαίνεται ότι ασχολείται… ενεργά με την αγορά των Σουηδών. Και αυτό διότι μετά τον Αλεξάντερ Φράνσον, ο οποίος είναι ο Νο1 στόχος για τον άξονα η Ένωση ασχολείται και με τον Κρίστοφερ Πέτερσον.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ της SportBladet, αποκαλύπτει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Πέτερσον της Χέρακλες! Και μάλιστα αναφέρει ότι η ΑΕΚ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στους Ολλανδούς για την απόκτηση του. Επίσης, η σουηδική ιστοσελίδα προσθέτει πως οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη με την πρωταθλήτρια Ελλάδος να θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της τον 24χρονο εξτρέμ που αγωνίζεται και στα άκρα και κοντά στην περιοχή.

Ο Πέτερσον έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις στο πρώτο μισό της σεζόν με 9 γκολ σε 14 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας ενώ πραγματοποίησε το ντεμπούτο και στην Εθνική ομάδα της Σουηδίας στο φιλικό με την Σλοβακία τον περασμένο Οκτώβριο. Μάλιστα η «SportBladet» επικοινώνησε με τον ατζέντη του παίκτη, Χασάν Κετινκάγια ο οποίος απάντησε «το ενδιαφέρον είναι εξαιρετικό. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες ή να σχολιάσω κάτι όμως το ενδιαφέρον είναι εξαιρετικό για τον Κρίστοφερ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ