Με Καραμάνο η αποστολή της Λαμίας εν όψει ΑΕΚ

Με Καραμάνο η αποστολή της Λαμίας εν όψει ΑΕΚ

Ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή της Λαμίας για το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (08/12, 19:30), συμπεριλαμβάνοντας τον Τάσο Καραμάνο και αφήνοντας ξανά εκτός τον Θανάση Καραγκούνη.

Ο Τάσος Καραμάνος ένιωθε πόνους από αιμάτωμα στη γάμπα μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ και ήταν αμφίβολος για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ το βράδυ του Σαββάτου (08/12, 19:30), για τη 13η αγωνιστική της Super League.

Εντούτοις, σήμερα κατάφερε να προπονηθεί κανονικά και ο Μάκης Χάβος αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στη 19μελη αποστολή της ομάδας της Φθιώτιδας για το ματς στο ΟΑΚΑ.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε, όπως και κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Θανάσης Καραγκούνης και μάλιστα για λόγους τακτικής, δεδομένου ότι δεν υπάρχει ενημέρωση περί τραυματισμού.

Τέλος, ο Ελινί Δημούτσος έμεινε επίσης έξω, αφού έχει δηλωθεί για να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τους Κιτρινόμαυρους.

Αναλυτικά η αποστολή: Σαράνοφ, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργύριου, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας, Μπερτόλιο, Μαστούρ, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Μπαράλες, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ