Στη Θεσσαλονίκη ο Σαββίδης

Στη Θεσσαλονίκη ο Σαββίδης

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ενημερωθεί από τους συνεργάτες για όλα τα θέματα που απασχολούν τους Ασπρόμαυρους από τα μεταγραφικά και τις ανανεώσεις μέχρι και τις συναντήσεις που είχαν για τη νέα Τούμπα.

Αναμένεται στη Θεσσαλονίκη σήμερα (8/12) ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος θα παραμείνει για αρκετά ημέρες προκειμένου να δώσει λύσεις σε πολλά θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα της ομάδας, αλλά και με τις επιχειρήσεις του. Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου θα ενημερωθεί από τους συνεργάτες του, για μία σειρά από θέματα που βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα της Ασπρόμαυρης ατζέντας. Από τα μεταγραφικά και τις ανανεώσεις συμβολαίων μέχρι και τις επαφές με φορείς για τη Νέα Τούμπα.

Ο Σαββίδης αναμένεται να έχει μια επαφή με τον Μάριο Μπράνκο, αλλά και με τον Ράζβαν Λουτσέσκου προκειμένου να αναλύσουν τα δεδομένα μετά από 12 αγωνιστικές και την παραμονή της ομάδας στην πρώτη θέση.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κατά την προσφιλή του συνήθεια θα συνοδεύσει την Κυριακή (9/12) την ομάδα στη Τούμπα για την αναμέτρηση με τη Λάρισα. Παράλληλα, θα δώσει μεγάλη έμφαση στην αναμέτρηση του Δικεφάλου με την ΜΠΑΤΕ, στον τελικό της 6ns αγωνιστικής του Europa League, καθώς επιθυμία του είναι να προκριθεί ο Δικέφαλος στους «32» της διοργάνωσης.

Τέλος θα ενημερωθεί για τις επαφές και τις συζητήσεις που είχαν τα στελέχη της ομάδας με φορείς και ανθρώπους που θα ασχοληθούν με τη κατασκευή της Νέας Τούμπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ