Προπόνηση με την προσοχή στραμμένη στους Πέλκα και Πασχαλάκη

Προπόνηση με την προσοχή στραμμένη στους Πέλκα και Πασχαλάκη

Το τέλος της αποψινής προπόνησης περιμένει και ο Λουτσέσκου για να μάθει αν θα έχει στη διάθεση του και ετοιμοπόλεμους τους Πέλκα και Πασχαλάκη για την αναμέτρηση με τη Λάρισα.

Την τελευταία του προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας θα πραγματοποιήσει σε λίγη ώρα (10:30) η ομάδα του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με τη Λάρισα στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής της Super League. Όλοι στο στρατόπεδο του Δικεφάλου θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους στους Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Δημήτρη Πέλκα. Ο πρώτος είχε τραυματιστεί στα πλευρά στο ματς με τη Λαμία όμως χθες συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να δηλώνει πως θα είναι έτοιμος στην αναμέτρηση με τη Λάρισα. Το θέμα είναι αν ο διεθνής τερματοφύλακας θα αγωνιστεί ως βασικός ή θα μείνει στον πάγκο για να είναι απόλυτα έτοιμος για το ματς-τελικός με τη ΜΠΑΤΕ.

Ο Πέλκας στην προπόνηση της Παρασκευής (7/12) δέχθηκε μια κλωτσιά στην αριστερή ποδοκνημική με αποτέλεσμα να αποχωρήσει. Η κατάσταση του σύμφωνα με το ιατρικό τιμ του Δικεφάλου δεν εμπνέει ανησυχία. Ωστόσο σήμερα θα εκτιμηθεί αν θα μπορέσει να συμπεριληφθεί στην αποστολή και φυσικά να αγωνιστεί για το ματς με την ΑΕΛ. Ο Λουτσέσκου στην τελευταία προπόνηση αναμένεται να κάνει τις τελικές δοκιμές αναφορικά με το βασικό σχήμα που θα παρατάξει κόντρα στους «βυσσινί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ