Νέα κίνηση Παναθηναϊκού για Μυστακίδη

Νέα κίνηση Παναθηναϊκού για Μυστακίδη

Ο Παναθηναϊκός θέλει ελεύθερο τον επιθετικό του ΠΑΟΚ που αγωνίζεται δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Γιάννη Μυστακίδη είναι ξανά ζεστό. Και οι πράσινοι επιθυμούν και πάλι να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, όπως επιχείρησαν και το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς επιτυχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, ο Μυστακίδης βρίσκεται ακόμα στο… ραντάρ του Νίκου Νταμπίζα, ο οποίος τον εκτιμά πολύ ποδοσφαιρικά, όπως και ο Γιώργος Δώνης. Μάλιστα ο Νταμπίζας έχει ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον του τόσο προς την πλευρά του ΠΑΟΚ, όσο και του ποδοσφαιριστή και είναι δεδομένο πως σε περίπτωση που ο δανεισμός του στον ΠΑΣ Γιάννινα δε συνεχιστεί, οι πράσινοι θα μπουν πολύ γερά στο παιχνίδι της απόκτησης του.

Στον Παναθηναϊκό επιθυμούν να πάρουν τον ποδοσφαιριστή ελεύθερο, μιας και πλέον η φιλοσοφία δεν είναι όπως πέρσι, που οι πράσινοι πήραν Κάτσε και Μυστακίδη δανεικούς για λίγους μήνες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νταμπίζας είναι διατεθειμένος να προσφέρει υψηλό ποσοστό μεταπώλησης στον ΠΑΟΚ ώστε να πάρει την ελευθέρας του παίκτη και να τον φέρει στον Παναθηναϊκό, προσφέροντας μια εξαιρετική λύση στη μεσοεπιθετικη γραμμή του Παναθηναϊκού.

Θυμίζουμε πως και πέρσι το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός έκανε μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσει τον Μυστακίδη με συμφωνία παρόμοια με εκείνη του Κάτσε, δίχως να τα καταφέρει. Ωστόσο αν ο παίκτης φύγει από τον ΠΑΣ Γιάννινα, τότε τούτη τη φορά οι πιθανότητες θα είναι με το μέρος του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ