Νοκ άουτ Ντιγκινί και Μαρτίνες

Νοκ άουτ Ντιγκινί και Μαρτίνες

Οι δυο ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

Οι Νίκο Μαρτίνες και Νικολά Ντιγκινί δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν και τέθηκαν νοκ άουτ για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης την αποστολή, που θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Αθήνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (09/12, 19:00), στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή (το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα), η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Cuesta, Καντιμοίρης, Mateo Garcia, Bruno Gama, Colazo, Fran Velez, Basha, Younes, Matilla, Mavraj, Menendez, Σιώπης, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης, Διαμαντόπουλος, Παυλίδης, Ιντζόγλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ