ΠΑΟΚ: Μαζί ή χώρια για Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ

ΠΑΟΚ: Μαζί ή χώρια για Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ

Για πρώτη φορά φέτος, λόγω της τιμωρίας του Κάνιας, στο πρωτάθλημα θα δούμε ως δίδυμο στη μεσαία γραμμή τους Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ. Ένα δίδυμο το οποίο περιμέναμε να απολαύσουμε από το Φθινόπωρο.

Η τιμωρία του Χοσέ Κάνιας, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση με τη Λάμια, φέρνει στην ίδια ενδεκάδα δύο ποδοσφαιριστές για τους οποίους χύθηκε πολύ μελάνι το καλοκαίρι. Ο Πόντους Βέρνμπλουμ, αποκτήθηκε το καλοκαίρι με την προοπτική ν’ αποτελέσει μαζί με τον Ζοσέ Μαουρίσιο το δίδυμο στη μεσαία γραμμή.

Η άφιξη όμως του Σουηδού μέσου άργησε να έρθει καθώς η υπόθεση της μεταγραφής σερνόταν σχεδόν όλο το καλοκαίρι. Όταν ο 32χρονος φόρεσε τα Ασπρόμαυρα ήταν πίσω σε όλα σε σχέση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του δούλεψαν μαζί του προκειμένου να τον ετοιμάσουν και να τον εντάξουν ομαλά στην ομάδα.

Τους τελευταίους δύο μήνες πήρε συχνά-πυκνά αρκετό χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, αλλά ουδέποτε τον είδα στο πρωτάθλημα, δίδυμο με τον Μαουρίσιο. Τους είδαμε στην αναμέτρηση με τη Τσέλσι για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ έχει συμπληρώσει 14 αγώνες με την ασπρόμαυρη φανέλα, μετρώντας 891 λεπτά συμμετοχής, με 1 γκολ και 27 κλεψίματα. Ο Βραζιλιάνος μέσος έχοντας ως παρτενέρ τον Χοσέ Κάνια σήμερα σε 10 εμφανίσεις και 1.567 λεπτά συμμετοχής έφτασε να μετράει 2 γκολ, 2 ασίστ, 46 εύστοχες μεταβιβάσεις, 27 κλεψίματα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ