Ξάνθη: Στην αποστολή ο Σιλά, επιστρέφει ο Μπαξεβανίδης

Ξάνθη: Στην αποστολή ο Σιλά, επιστρέφει ο Μπαξεβανίδης

Ο 24χρονος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Ράσταβατς για το ματς με τον Ολυμπιακό. Επιστρέφει ο Μπαξεβανίδης, που δεν αγωνίστηκε απέναντι στην ΑΕΚ λόγω τιμωρίας.

Με τους Σαλιμό Σιλά και Δημοσθένη Μπαξεβανίδη στη σύνθεσή της θα παραταχθεί η Ξάνθη στο αυριανό παιχνίδι (15:30) με τον Ολυμπιακό, για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Σιλά είχε αποχωρήσει τραυματίας από το ματς με τον Πανιώνιο για την 10η αγωνιστική και είχε χάσει τα τελευταία δύο παιχνίδια των Ακριτών απέναντι σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ο 24χρονος μπακ, ωστόσο, ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Ράσταβατς για την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Δημοσθένης Μπαξεβανίδης, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΚ, λόγω τιμωρίας.

Συγκεκριμένα, την 18άδα της Ξάνθης αποτελούν οι: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Χατζητερζόγλου, Κασάδο, Σιλά, Λισγάρας, Αλμέιδα, Μελιόπουλος, Καμαρά, Τζουρίτσκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Σαρπόνγκ, Καντά, Μπρίτο, Κάστρο, Γέντρισεκ, Μελισσόπουλος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ