Υποδοχή σήμερα, μόνος αύριο ο Παναθηναϊκός (pics)

Υποδοχή σήμερα, μόνος αύριο ο Παναθηναϊκός (pics)

Φίλοι του Παναθηναϊκού υποδέχθηκαν την αποστολή στο Ηράκλειο φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ομάδας τους. Αποθέωση για τον Δώνη και τους νεαρούς παίκτες.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε χωρίς προβλήματα στο Ηράκλειο. Στο αεροδρόμιο υποδέχθηκαν τον Γιώργο Δώνη και τους ποδοσφαιριστές περίπου 40 οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι φώναξαν συνθήματα υπέρ του «τριφυλλιού» και το κλασικό φυσικά «η Κρήτη είναι πράσινη Παναθηναϊκέ».

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έπνιξαν στις αγκαλιές τους τον 49χρονο τεχνικό, ενώ αποθέωσαν όλους τους παίκτες, αλλά κυρίως τους νεαρούς Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη και τους Διούδη, Κουρμπέλη, Μακέντα. Και στο ξενοδοχείο, όμως, που κατέλυσε η αποστολή βρέθηκαν γονείς με μικρά παιδιά που φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες και τον Δώνη και πήραν αυτόγραφα.

Αντίθετα με το χθεσινό κλίμα, στο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει τη στήριξη των οπαδών του. Όπως είναι γνωστό, οι «πράσινοι» δεν ζήτησαν και δεν παρέλαβαν φυσικά εισιτήρια. Οι σχέσεις των οπαδών των δύο ομάδων είναι εδώ και χρόνια τεταμένες και στο «τριφύλλι» δεν ήθελαν να διακινδυνεύσουν τιμωρία της έδρας ή ακόμα περισσότερο αφαίρεση βαθμών, όπου ήδη πορεύονται από το ξεκίνημα με -6.

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την υποδοχή στο Ηράκλειο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ