Αλμπάνης: «Υπάρχουν ακόμη ελπίδες για τον τίτλο»

Αλμπάνης: «Υπάρχουν ακόμη ελπίδες για τον τίτλο»

Ο Χρήστος Αλμπάνης δεν χάνει την πίστη του για τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ, Χρήστος Αλμπάνης, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη νίκη της Ένωσης επί της Λαμίας, ενώ τόνισε ότι δεν χάνει την πίστη του για τον τίτλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλμπάνης στην Nova:

Για το πώς νιώθει με την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση το τελευταίο διάστημα: «Σιγά σιγά προσαρμόζομαι. Ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο και την ατμόσφαιρα στην ΑΕΚ».

Όσον αφορά το παιχνίδι, σημείωσε: «Μπήκαμε αποφασισμένοι να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε γρήγορα. Ο στόχος επετεύχθη και είναι μια όμορφη βραδιά απόψε για εμάς».

Για το αν η ΑΕΚ έχει ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τον λόγο που έχασε τόσο έδαφος, σημείωσε: «Δεν έχουμε βγει εκτός στόχων. Θέλουμε να αναστρέψουμε την κατάσταση μετά από μια σειρά κακών αποτελεσμάτων. Όταν κάνεις ένα κακό αποτέλεσμα κι έρχεται ένα μετά στην Ευρώπη, σου αφαιρούν και 3 βαθμούς που κέρδισε η ομάδα στο γήπεδο…. Είναι ένας συνδυασμός που πραγμάτων που έφερε το αρνητικό σερί αποτελεσμάτων. Φυσικά υπάρχουν ακόμη ελπίδες για τον τίτλο. Επιμένω ότι κυνηγάμε μέχρι τέλους τον στόχο. Θέλουμε να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Σχετικά με το αν έχει φτάσει πλέον το επίπεδο ,στο οποίο είχε βρεθεί την προηγούμενη σεζόν με τον Απόλλωνα Σμύρνης, σημείωσε: «δεν θα το έλεγα ότι είμαι ακόμη στην κατάσταση που ήμουν πέρυσι. Ένας τραυματισμός είναι το απρόοπτο στο ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει να κοιτάς πίσω, παρά μόνο μπροστά για να βελτιώνεσαι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ